Nazilli Belediyesporda Kadro Dışı Sayısı 4'e Çıktı - Son Dakika
Yerel

Nazilli Belediyesporda Kadro Dışı Sayısı 4'e Çıktı

Nazilli Belediyesporda Kadro Dışı Sayısı 4\'e Çıktı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyesporda kadro dışına bırakılan futbolcu sayısı 4'e yükseldi.

01.01.2014 20:19  Güncelleme: 20:25

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor'da kadro dışına bırakılan futbolcu sayısı 4'e yükseldi.

Sezona şampiyonluk iddiasıyla başlayan fakat istediği sonuçları alamayan siyah-beyazlı Nazilli Belediyespor'da lige verilen devre arasında dün kaleci Hakan Canbazoğlu ve sol bek Kemal Okyay'ın kadro dışı bırakılmasının ardından siyah-beyazlı ekipte bugün akşam saatlerinde ise kaptan Gökhan Çakır ve defans oyuncusu Hasan Demir'in yönetim kurulu tarafından süresiz kadro dışı bırakıldığı açıklandı.

Kulüp menfaatleri doğrultusunda iki futbolcunun süresiz kadro dışı bırakıldığını söyleyen Kulüp Basın Sözcüsü Gürdal Yüzügüler; "Kulüp Yönetim Kurulumuzun görüşleri ve teknik heyetimiz ile de yaptığımız istişare sonucunda orta saha oyuncumuz Gökhan Çakır ve defans oyuncumuz Hasan Demir'in kulüp menfaatleri doğrultusunda süresiz kadro dışı bırakılmasına karar verildi" dedi. Teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda transfer çalışmalarının sürdüğünü belirten Yüzügüler, hedefe ulaşacak kadro için nokta transferlerin birkaç gün içinde tamamlanacağını ifade etti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazilli Belediyesporda Kadro Dışı Sayısı 4'e Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement