Nazilli AK Parti'de Başkan Yardımcıları Değişti - Son Dakika
Yerel

Nazilli AK Parti'de Başkan Yardımcıları Değişti

Nazilli AK Parti\'de Başkan Yardımcıları Değişti

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Nazilli Teşkilatı son günlerde yaşanan olaylarla siyasi hareket kazandı.

05.04.2013 17:36

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Nazilli Teşkilatı son günlerde yaşanan olaylarla siyasi hareket kazandı.

Geçtiğimiz hafta sosyal paylaşım sitesi facebookta bir başkan yardımcısının yazdığı 'AK Parti Nazilli'de seçim kazanamaz' sözleriyle başlayan gerilimin ardından bu hafta 3 Başkan Yardımcısı'nın görev değişikliği AK Parti'de iç hesaplaşma olarak nitelendirilirken, konuyla ilgili AK Parti İlçe Teşkilatı ise görevden alınmalar değil görevlerde değişiklikler olduğunu söyledi.

Gün içerisinde bir internet sitesinde yer alan "Şok İddia: Aytekin Kaplan Görevden Alındı" haberinin ardından AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Tacettin Pirinç, Başkan Yardımcısı Aytekin Kaplan'ın görevden alınmadığını, yönetim içinde görev değişikliği yaptıklarını söyledi. Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Özcan'ın istifasının ardından Seçim İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine Halit Sevim'in getirildiğini de ifade eden Pirinç, 3 kademede isim değişikliği yaptıklarını belirtti.

3 BAŞKAN YARDIMCISI DEĞİŞTİ

Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Aytekin Kaplan'ın yerine Ahmed Harmandaroğlu'nun, Harmandaroğlu'ndan boşalan Teşkilat İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine Mehmet Çağatay'ın, Medya ve Tanıtımdan Sorumlu Başkan Yardımcısı Volkan Alyürük'ün yerine de Ali İhsan Dilmen'in getirildiğini kaydeden Pirinç, "Kan değişikliği gücümüze güç katacak" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazilli AK Parti'de Başkan Yardımcıları Değişti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement