"Nazar Etme Ne Olur" Türkiye 2'ncisi Oldu - Son Dakika
Yerel

"Nazar Etme Ne Olur" Türkiye 2'ncisi Oldu

"Nazar Etme Ne Olur" Türkiye 2\'ncisi Oldu

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kuşaklar Buluşuyor yarışmasında Bayraklı Ali Osman Konakçı Kız Teknik ve Meslek Lisesi Grafik Fotoğraf Alanı öğrencileri, Okul Müdürü Melek Balseven, Müdür Yardımcısı İlknur Demiralp,Grafik Fotoğraf öğretmenleri B.Ayla...

25.05.2013 10:25

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kuşaklar Buluşuyor yarışmasında Bayraklı Ali Osman Konakçı Kız Teknik ve Meslek Lisesi Grafik Fotoğraf Alanı öğrencileri, Okul Müdürü Melek Balseven, Müdür Yardımcısı İlknur Demiralp,Grafik Fotoğraf öğretmenleri B. Ayla Karakuş, Fuat Orkun Sübaşı, Meltem S. Özcan, Öznur Karakurt rehberliğinde Belgesel Film ekibi, "nazar etme ne olur" adlı çalışmasıyla Türkiye 2'ncisi oldu .

Kemalpaşa Kaymakamı Yüksel Topal ve Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, başarılı öğrencileri makamında kabul ederek tebrik etti.

Başkan Karakayalı, "öğrencilerin daima yanında olduklarını, okul ile işbirliği projeleri yapmak istediklerini, her türlü yardımda bulunacaklarını ilçenin tanıtılması için ortak çalışacaklarını" belirtti.

Öğrenciler ise, "Kemalpaşa Nazar köyün tanıtılmasında beraber ortak projeler üreteceklerini belirterek her konuda destekleyeceklerini" ifade ettiler . - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Nazar Etme Ne Olur' Türkiye 2'ncisi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement