Nahit Menteşe İlköğretim Okuluna Belediye Desteği - Son Dakika
Yerel

Nahit Menteşe İlköğretim Okuluna Belediye Desteği

Nahit Menteşe İlköğretim Okuluna Belediye Desteği

Eğitim camiasından çıkarak 2009 yılında Belediye Başkanı olan Haluk Alıcık, eğitime verdiği desteklerle dikkat çekmeye devam ediyor.

14.01.2014 18:40

Eğitim camiasından çıkarak 2009 yılında Belediye Başkanı olan Haluk Alıcık, eğitime verdiği desteklerle dikkat çekmeye devam ediyor. Okulların birçok ihtiyacını karşılayan eğitime sınırsız destek veren Nazilli Belediyesi ilçedeki okulların eksiklerini gidermeye devam ediyor.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, merkez ve köylerdeki okullara periyodik olarak ziyaretlerine devam ederken okulların ihtiyaç ve eksiklerinin giderilmesi için de çalışmalarını sürdürüyor. Okulların tamiratından malzeme yardımına, boya badanasından spor malzemesi desteğine kadar okullara ve eğitme sınırsız destek veren Nazilli Belediyesi Nahit Menteşe İlköğretim Okuluna 1 bilgisayar, 1 laptop dizüstü bilgisayar, 3 adet projeksiyon cihazı, 3 adet büyük dünya küresi, 20 adet dünya ve Türkiye duvar haritası, Okulun tüm dersliklerine asılmak üzere çerçeveli İstiklal Marşı levhası, Okul kütüphanesi için 30'ar kitaptan oluşan 2 adet 100 temel eser ve ünlü dünya klasikleri desteğinde bulundu. 1 adet bilgisayar ve 1 adet laptop dizüstü bilgisayarı bizzat Nahit Menteşe İlköğretim Okuluna kendisi götürerek hediye eden Alıcık, diğer malzemeleri kendisini makamında ziyarete gelen Okul Müdür Melih Çolak ile Okul Aile Birliği Başkanı Murat Aras, başkan yardımcısı Yasin Alp ve sayman Sevda Tayfur'a teslim etti.

Okulların bakımlarının haricinde malzeme eksikliklerinin de önemli derecede fazla olduğunun altını çizen Başkan Alıcık; "Birçok okulumuzun farklı ihtiyaçları olduğunu ziyaretlerimizde gördüğümüz gibi talep ve istekler doğrultusunda da belirleyebiliyoruz. Okulların bahçe duvarı, çevre düzenlemesi ya da boya badana yapmakla ihtiyaçları giderilmiş olmuyor. Öğrencilerimizin eğitimlerinde kullanmaları gereken birçok malzemenin olmadığı ve bu yüzden sıkıntılar yaşadığını biliyor ve görüyoruz. Çocuklarımızın eğitimlerinin aksamaması için okullarımızın ihtiyaçlarını en kısa sürede gidermeye çalışıyoruz. Göreve geldiğimizden bu güne ilçemizdeki tüm okullarımızın çeşitli talepleri olmuştur. Biz de bu talepler doğrultusunda yardımcı olduk, okullarımızın sorunlarını çözdük ve çözmeye devam edeceğiz. Eğitime katkımız sürecek" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nahit Menteşe İlköğretim Okuluna Belediye Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement