Müsiad Düzce Şubesi Yönetiminden Düzce Valisi Ali İhsan Su'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Müsiad Düzce Şubesi Yönetiminden Düzce Valisi Ali İhsan Su'ya Ziyaret

Müsiad Düzce Şubesi Yönetiminden Düzce Valisi Ali İhsan Su\'ya Ziyaret

MÜSİAD Düzce Şubesi 4. Olağan Genel Kurulu sonrasında yeni oluşturulan yönetim kurulu ile kurum ziyaretlerine başladı.

13.02.2015 11:35

MÜSİAD Düzce Şubesi 4. Olağan Genel Kurulu sonrasında yeni oluşturulan yönetim kurulu ile kurum ziyaretlerine başladı. Kurum ziyaretleri kapsamında Düzce Valisi Ali İhsan Su ziyaret edildi.

MÜSİAD yeni yönetimi Vali İhsan Su'yu ziyaret etti. MÜSİAD Başkanı İsmail Çakmak başta olmak üzere yönetim kurulu üyelerinden İsa Şengüloğlu, Metin Çalışkan, Serkan Verep, Fatih Kesici, Mehmet Coşkun, Okan Eren Kuru, Bedri Sütlü, Ali Şükrü Bayraktar, Taner Met, Sultan Ahmet Durdu ve Dursun Baykal katıldı.

Başkan İsmail Çakmak, 4. Olağan Genel Kurulu sonrasında yönetim kuruluna katılan yönetim kurulu üyelerini Vali Su'ya tanıttı. Çakmak "MÜSİAD Düzce şubesi olarak yeni oluşturulan yönetim ile gerek MÜSİAD Genel Merkez nezdinde, gerekse ilimizde yapmış olduğumuz çalışmalarla geçmiş dönemde yakalamış olduğumuz başarıyı daha da yukarılara çekmek için çalışacağız" dedi.

Vali Su yeniden başkan seçilen Çakmak'ı tebrik ederek, yeni oluşturulan yönetim kuruluna başarılar diledi ve "Allah sizin ve yönetim kurulunuzun yar ve yardımcısı olsun" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Müsiad Düzce Şubesi Yönetiminden Düzce Valisi Ali İhsan Su'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement