Muş'ta Muhtarlar Günü Törenle Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Muş'ta Muhtarlar Günü Törenle Kutlandı

Muş\'ta Muhtarlar Günü Törenle Kutlandı

Muş'un Bulanık ilçesinde 19 Ekim Muhtarlar Günü, Atatürk heykeline çelenk sunulmasıyla başlayan törenle kutlandı. Programda saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Kaymakamlık toplantı salonunda devam eden törende günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı. Tören, İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Oğuzhan Ocak'ın Bulanık Belediyesi makamında ziyaret edilmesiyle sona erdi. Programa, Bulanık İlçe Emniyet Müdürü Aytaç Tefek, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, köy ve mahalle muhtarları katıldı. Ayrıca, Bulanık Kaymakamı Oğuzhan Ocak, sabah saatlerinde muhtarlarla kahvaltıda bir araya gelerek hepsinin gününü kutladı.

19.10.2023 16:29

Muş'un Bulanık ilçesinde 19 Ekim Muhtarlar Günü törenle kutlandı.

Atatürk heykeline çelenk sunmasıyla başlayan program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti. Daha sonra kaymakamlık toplantı salonunda devam eden törende, günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı.

Yapılan konuşmanın ardında İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Oğuzhan Ocak'ın Bulanık Belediyesi makamında ziyaret edilmesiyle sona erdi.

Programa Bulanık İlçe Emniyet Müdürü Aytaç Tefek, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, köy ve mahalle muhtarları katıldı.

Öte yandan, Bulanık Kaymakamı Oğuzhan Ocak, sabah saatlerinde muhtarlarla kahvaltıda bir araya gelerek hepsinin gününü kutladı. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muş'ta Muhtarlar Günü Törenle Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement