Muhsin Yazıcıoğlu, Ortaklar'da Dualarla Anıldı - Son Dakika
Yerel

Muhsin Yazıcıoğlu, Ortaklar'da Dualarla Anıldı

Muhsin Yazıcıoğlu, Ortaklar\'da Dualarla Anıldı

Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) 3 yıl önce helikopter kazasında hayatını kaybeden Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, Aydın'ın Germencik ilçesine bağlı Ortaklar beldesinde dualarla anıldı.

26.03.2014 10:15

Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) 3 yıl önce helikopter kazasında hayatını kaybeden Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, Aydın'ın Germencik ilçesine bağlı Ortaklar beldesinde dualarla anıldı.

Ortaklar beldesinde düzenlenen anma etkinliğinde BBP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Yeter ve BBP Germencik Belediye Başkan Adayı Ertan Gökçe, Muhsin Yazıcıoğlu hayrına yüzlerce kişiye pilav üstü tavuk ve ayran dağıttı. BBP belediye başkan adayları Yeter ve Gökçe, pilav dağıtımının ardından Ortaklar esnafını dolaşarak destek istedi.

Son günlerde Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili ortaya atılan ses kayıt olaylarını da değerlendiren BBP Aydın Büyük Şehir belediye başkan adayı Mehmet Yeteri "Hassas bir dönemden geçen Türkiye şehit lider Muhsin Yazıcıoğlu'nu şimdi daha çok özlüyor. Dava arkadaşları olarak bizler onu unutmayacağımız gibi unutturmayacağız. Türkiye'de ne yazık ki çok kirli bir siyaset yapılıyor, Alperenler bu kirli oyunun içerisine çekilmeye çalışılarak Türkiye'de onarılması güç yaraların açılması çabası içerisindeler. Ama biz Alperenler olarak bu oyuna gelmeyeceğiz" dedi - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muhsin Yazıcıoğlu, Ortaklar'da Dualarla Anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement