Muğla'nın Yeni Defterdarı Görevine Başladı - Son Dakika
Yerel

Muğla'nın Yeni Defterdarı Görevine Başladı

Muğla\'nın Yeni Defterdarı Görevine Başladı

Muğla’nın maliye işlerini yönetecek en üst düzeydeki yetkili Veysel Sezgin, Resmi Gazete de yayınlanan üçlü kararname ile Muğla Defterdarı olarak yeni görevine başladı.

19.08.2015 11:55

Muğla'nın maliye işlerini yönetecek en üst düzeydeki yetkili Veysel Sezgin, Resmi Gazete de yayınlanan üçlü kararname ile Muğla Defterdarı olarak yeni görevine başladı.

2008 – 2010 yılları arasında Gazi Üniversitesi Finansman Anabilim Dalında, 2011- 2013 yılları arasında Amerika Birleşik Devletlerinde İllinois Üniversitesinde, Yüksek Lisansını bitiren 1973 Yozgat doğumlu Sezgin, sırasıyla, özel bir bankada mali tahlil uzmanlığı, Maliye Bakanlığı Vergi Müfettiş Yardımcılığı, Maliye Bakanlığı Milli Emlak Kontrolörlüğü, Maliye Bakanlığı İç Denetçisi ve Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Denetim Dairesi Koordinatörlüğü görevlerinden sonra Muğla Defterdarı olarak atandı.

Taşınmaz Değerleme Modelleri ve Hazine Taşınmaz malları ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarına ait Taşınmazların Değerlemesi konulu Yüksek Lisans Tezi ve bu konuda çalışmaları bulunan ve İleri düzeyde İngilizce bilen Sezgin, evli ve 2 çocuk babası. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muğla'nın Yeni Defterdarı Görevine Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement