Muğla Büyükşehir'den Akyarlar Kemer Mevkiine Ek İçme Suyu - Son Dakika
Yerel

Muğla Büyükşehir'den Akyarlar Kemer Mevkiine Ek İçme Suyu

Muğla Büyükşehir\'den Akyarlar Kemer Mevkiine Ek İçme Suyu

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum’un Akyarlar Mahallesi Kemer mevkiinde başlattığı içme suyu çalışmasıyla birlikte bölgeye verilen suyu en az 2,5 katına çıkarmayı planlıyor.

08.08.2022 14:44

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum'un Akyarlar Mahallesi Kemer mevkiinde başlattığı içme suyu çalışmasıyla birlikte bölgeye verilen suyu en az 2,5 katına çıkarmayı planlıyor.

İl genelinde kesintisiz ve sağlıklı içme suyu sağlamak amacıyla projelerini sürdüren Büyükşehir Belediyesi Bodrum'da çalışmalarını yoğunlaştırdı. Bu kapsamda, Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri, Akyarlar Mahallesi Kemer Mevkiine ek içme suyu sağlayacak.

Mahallede çalışma başlatan ekipler, bölgeye ek su kaynağı bularak içme suyu sağlayacak hattın yapımına başladı. Bayramdan sonra başlayan çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak, bölgeye verilen içme suyunun en az 2,5 kat artırılması planlanıyor. MUSKİ ekipleri çalışmalar sırasında bölgede basınç düşüşünden kaynaklanabilecek su kesintilerine hazırlıklı olmaları için yurttaşı uyardı.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Muğla Büyükşehir'den Akyarlar Kemer Mevkiine Ek İçme Suyu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement