Muğla 5. Bilim Şenliği Açıldı - Son Dakika
Yerel

Muğla 5. Bilim Şenliği Açıldı

Muğla 5. Bilim Şenliği Açıldı

Muğla il genelindeki okulların dönem içinde hazırladıkları bilimsel projelerin tanıtımının yapıldığı Muğla 5.Bilim Şenliği'nin açılışı yapıldı.

22.05.2013 16:36

Muğla il genelindeki okulların dönem içinde hazırladıkları bilimsel projelerin tanıtımının yapıldığı Muğla 5. Bilim Şenliği'nin açılışı yapıldı.

Muğla'daki okulların ulusal, uluslar arası ve yerel proje çalışmalarını ve alandaki başarılarını sergilemek amacıyla bu yıl 5'incisi düzenlenen "Bilim Şenliği" Muğla Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi bahçesinde başladı. Üç gün sürecek bilim şenliğine Muğla'nın tüm ilçelerindeki okullar katıldı.

Vali Vekili Salih Gürhan, Vali Yardımcısı Faruk Necmi Kurt, İl Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar ve okulların öğretmen ve öğrencileri katıldı. Bu yıl beşincisi düzenlenen şenlikte Muğla Projesi'nin çıktıları da yer aldı.

Bilimsel proje çalışmaları, Eğitimde İyi Örnekler, Kültür ve Sanat Gününde Yöremi Tanıtıyorum Projelerinin sonuçlarının yer aldığı şenlik 24 Mayıs 2013 tarihine kadar devam edecek.

Vali Vekili Salih Gürhan, açılan stantları tek tek dolaşırken, okulların hazırladıkları bilimsel projeler hakkında okul yöneticileri ve öğrencilerden bilgiler aldı. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muğla 5. Bilim Şenliği Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement