Motosiklet Sürücülerine Yönelik Denetim - Son Dakika
Yerel

Motosiklet Sürücülerine Yönelik Denetim

Motosiklet Sürücülerine Yönelik Denetim

Adıyaman'da Motosiklet sürücülerine yönelik denetim yapıldı.

15.05.2014 15:14

Kahta ilçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği personellerince ilçe merkezinde motosiklet, emniyet kemeri ve hatalı park denetimleri artırdı.

Ekipler, yaz aylarının gelmesiyle birlikte, ilçe merkezinde artan motosiklet kullanımı, çevreye rahatsızlık verip çok gürültü çıkaran egzozlar kullanılması, kask kullanımının yeterli düzeyde olmamasından dolayı denetimlerini arttırdı.

Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Ömer Faruk Boran, gazetecilere yaptığı açıklamada, vatandaşların can ve mal güvenliği için ilçe merkezindeki trafik güvenliğini sağlayarak, yetkileri kapsamında eksiği olan sürücülere gerekli yasal işlemleri uyguladıklarını söyledi.

Denetimleri her geçen gün artıracaklarını vurgulayan Boran, şunları kaydetti:

"Bugüne kadar genelde vatandaşlarımızın menfaati için uyarı ve ikaz ediliyordu. Ancak vatandaşlarımızdan gelen yoğun şikayetlerde dikkate alınarak, bundan böyle trafiği engelleyen hatalı parklara da etkin bir şekilde ve zamanında görevlilerimiz tarafından müdahale edilip gerekli yasal işlemler uygulanacaktır. Sürücülerin öncelikle kendi can güvenliklerini ve muhtemel kazalarda ölüm ve yaralanmaları en aza indirebilmek için emniyet kemeri takmaları gerekmektedir. Bu nedenle bundan böyle emniyet kemeri uygulamalarımızda artan bir şekilde devam edecek, takmayanlara gerekli yasal işlemler uygulanacaktır" - Adıyaman

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Motosiklet Sürücülerine Yönelik Denetim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement