Mollaoğlu Muhtarından Eskişehir Büyükşehir'e Teşekkür Plaketi - Son Dakika
Yerel

Mollaoğlu Muhtarından Eskişehir Büyükşehir'e Teşekkür Plaketi

Mollaoğlu Muhtarından Eskişehir Büyükşehir\'e Teşekkür Plaketi

Tepebaşı ilçesi Mollaoğlu Mahallesi Muhtarı Şükrü Sıkı, bozulan Musaözü yolunu kısa zamanda yapan Eskişehir Büyükşehir Belediyesine Teşekkür Plaketi verdi.

09.11.2015 17:24  Güncelleme: 23:13

Tepebaşı İlçesi Mollaoğlu Mahallesi Muhtarı Şükrü Sıkı, ağır tonajlı araçların bozduğu Musaözü yolunu kısa zamanda yapan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanına 'Teşekkür Plaketi' verdi.

Yol yapım ekiplerinin kent merkezi başta olmak üzere ilçe kırsalındaki mahalleler arasındaki yollarını öncelik sırasına göre kısa zamanda özverili çalışmalarıyla bitirmeleri vatandaşların yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Ağır tonaj sonucu altyapısı tahrip olmuş, asfalt kaplama özelliğini büyük oranda yitirmiş olan Tepebaşı Mollaoğlu ile Musaözü mahalleleri arası yolda yapılan zemin iyileştirmesi ve üst yapı çalışmalarının kısa sürede tamamlanması mahalle sakinlerini memnun etti.

Yol yapım çalışmalarını yakından takip eden Mollaoğlu Mahalle Muhtarı Şükrü Sıkı yaptığı açıklamada kış mevsimi başlamadan bu dertten kurtulduklarını ifade ederek, "Mahallemizi Eskişehir'e bağlayan yolumuz ağır tonajlı araçlardan dolayı tahrip oldu. Sorunumuzu Büyükşehir Belediyesine ilettik. Gelip kontrol ettiler. Kış mevsiminde mağdur olmamamız için yolumuzun acilen yapılması gerekiyordu. Çalışmalar hemen başladı. Bunun için Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yılmaz Büyükerşen'e ve Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı ve Teknik personeline, yolda görev yapan işçi kardeşlerime çok teşekkür ederim. Çok kısa sürede yolumuz tamamlandı. Kış mevsimi öncesi yol çilesinden kurtulmuş olduk" dedi.

Mollaoğlu Mahalle Muhtarı Şükrü Sıkı, yol yapım çalışmaları için Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Suat Ader, Yol İşleri Müdür Vekili. A. Hikmet Canser ile Şantiye Şefi Hüseyin Turhan'a hizmetlerinden dolayı plaket verdi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mollaoğlu Muhtarından Eskişehir Büyükşehir'e Teşekkür Plaketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement