Modifiyeli Araçlar Nazilli'de Buluştu - Son Dakika
Yerel

Modifiyeli Araçlar Nazilli'de Buluştu

Modifiyeli Araçlar Nazilli\'de Buluştu

'Tuning buluşması' adı altında araç modifiye meraklıları, Nazilli'de buluştu.

12.07.2013 14:22  Güncelleme: 14:31

Araç modifiye meraklıları, Nazilli'de bir araya geldi. 'Tuning buluşması' adı altında bir araya gelen modifiye araç meraklıları Sümer Mahallesi Kapalı Çarşamba Pazarında modifiye araçları ile şov yaptı.

Buluşmaya Nazilli, Atça, Sultanhisar, Bozdoğan, Kuyucak, Umurlu, Aydın ve Manisa'dan her yaş ve model aracın yer aldığı yaklaşık 250 araç katıldı. Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ın da katıldığı buluşmaya MHP Nazilli İlçe Başkanı Engin Kürşat Özcan da eşlik etti. Başkan Haluk Alıcık Modifiye edilmiş araçları hayranlıkla inceleyerek sahiplerinden özellikleri ve teknik konuları hakkında bilgiler alarak Tuning bulaşmasının organizatörlüğünü yapan Hayati Kahraman ve Ali Yakut'a böyle bir buluşmayı gerçekleştirmelerinden dolayı kutlayarak teşekkür etti.

Nazilli'de Tuning buluşmalarını geleneksel hale getirmek istediklerini belirten Hayati Kahraman ve Ali Yakut; "İkinci kez düzenlenen ve her yıl geleneksel hale getirmeyi düşündüğümüz Nazilli'deki buluşmamıza ilgi çok güzeldi. Ege genelinde gün geçtikçe sayımızı daha da büyütmeye karar verdik ve Türkiye'ye bizlerin de var olduğumuzu buluşmalarımızla göstermiş olduk. Otomobili kişisel zevklere göre yapılandırmak, motor gücünü artırmak, fren sistemini güçlendirmek, dış görünüşü değiştirmek, kısaca araca farklı ve hızlı bir kimlik kazandırmak amacıyla yapılan işlemlerin tümü, tuning ve modifiye çatısı altında toplanır. Modifiye edilmiş her otomobil farklı bir kişilik kazanır ve aynı marka ve modelde olan diğer araçlardan kolayca ayırt edilebilir. Tuning ve modifiye severlerin dikkat etmesi gereken en önemli husus, hız tutkusunu kontrol altına almak ve trafiğe açık alanlarda gövde gösterisi yapmamaktır. Unutulmamalıdır ki yapılacak en ufak bir hata kendi canınızın yanında, başkalarının canına da kastetmiş olacaktır" diye konuştu.

Bu yıl ikincisi yapılan Tuning Buluşmasında ilk üçe giren modifiye edilmiş araç sahiplerine plaket verilirken, yapılan sürpriz çekilişler ile araç sahiplerine iç dış oto yıkama, yağ değiştirme ve yakıt hediyeleri verildi. 250 modifeyli araç gün boyu Modifiyeli otomobil tutkunları için Çarşamba Pazarında sergilendi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Modifiyeli Araçlar Nazilli'de Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement