Modef 2011 İnegöl Mobilya ve Dekorasyon Fuarı İzlenime Açıldı - Son Dakika
Yerel

Modef 2011 İnegöl Mobilya ve Dekorasyon Fuarı İzlenime Açıldı

Modef 2011 İnegöl Mobilya ve Dekorasyon Fuarı İzlenime Açıldı

MODEF 2011 İnegöl Mobilya Ve Dekorasyon Fuarı, Gençlik Ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak'ın Katılımı İle İzlenime Açıldı.

04.04.2011 21:02  Güncelleme: 21:04

3–10 Nisan 2011 Tarihleri Arasında İzlenime Açık Kalacak, İnegöllü 178 Sektör Temsilcisi Firmanın Stant Açtığı, MODEF 2011 İnegöl Mobilya Ve Dekorasyon Fuarı, Gençlik Ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak'ın Katılımı İle İzlenime Açıldı.

İFOR fuar merkezinde düzenlenen açılış törenine, Gençlik ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, Bursa Valisi Şahabettin Harput, AK Parti Bursa Milletvekili Sedat Kızılcıklı, Kaymakam Durmuş Gençer, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın, İl Emniyet Müdürü Halil Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli ve yönetim kurulu üyeleri, İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, Belde Belediye Başkanları, BESOB Başkanı Arif Tak, KOSGEB Bursa Hizmet Merkezi Müdürü Ahmet Akdağ, İTSO Başkanı Metin Anıl, bazı siyasi partilerin başkan ve yönetim kurulu üyeleri, kurum ve kuruluş müdür ve yöneticileri, bazı dernek başkan ve yönetimi ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl'de mobilyanın serüveninden kısaca bahsettikten sonra, günümüzde İnegöl'ün 140 milyon dolar dış ticaret fazlası veren bir mobilya başkenti haline geldiğini söyledi.

Başkan Aktaş mobilyanın modasını belirleyen MODEF fuarının, Türkiye'nin en popüler fuarları arasına girdiğini belirtti.

Başkan Aktaş ayrıca 11 Mayıs 2006 yılında İnegöl Belediyesi ve İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası ortaklığında hayat bulan, Mobilya Ağaç İşleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi, Türkiye'nin ilk mobilya ihtisas OSB'si unvanına sahip olduğunu belirterek, "Burada 2. OSB'den bahsetme sebebim, artık Ağaç İşleri OSB'sinin hayat bulmaya başladığını duyurmak ve bu mutluluğu herkesle paylaşmaktır" dedi.

AK Parti Bursa Milletvekili Sedat Kızılcıklı ise, İnegöl'ün 140 milyon Dolar dış ticaret fazlası ile Türkiye'ye örnek olan bir şehir olduğunu belirtti.

Vali Şahabettin Harput'da konuşmasında, İnegöl'le gurur duyduklarını belirterek, " İnegöl mobilya konusunda marka olma yolunda çok önemli mesafe kat etmiştir. Bu noktada biraz daha gayretle kalitesini artırmakla artık İnegöl dünya markası haline gelecektir. Biz buna inanıyoruz. İnegöl bir sanayi, tarih, turizm, eğitim, mobilya şehri olduğu kadar spor şehri olma yolunda da önemli adımlar atıyor" dedi.

Gençlik ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, 100 yılın sonucunda takım ruhu ile oluşan mobilya konusundaki tabloyu hep beraber yaşadıklarını belirterek, " İnegöl, böyle güzel fuar alanı ile Türkiye'de belki en büyük üretim kapasitesi burada yok ama en büyük fuar alanı ile Türkiye'ye örnek olması hasebiyle tebrik edilmeye değerdir. Sektör yan sanayi ile beraber 500 bin kişiye iş veriyor.

Bir kişiye iş vermemiz 10 kişiyi kurtarıyor. Bu gerçekten salih bir ameldir. Allah rızasını kazanmaktır. Güzel şeyler yapılıyor. Markalaşma, kalite gibi bazen imaj sorunları olabiliyor ama bunları aşacağız. Bu anlayışı, bu istikrarı sizlerin gözlerinde görüyorum. Gerçekten çok güzel işler yapılmış" dedi.Konuşmaların ardından kurdele kesilerek açılışı yapılan MODEF 2011 İnegöl Mobilya ve Dekorasyon Fuarındaki stantlar gezilerek incelendi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Yerel Modef 2011 İnegöl Mobilya ve Dekorasyon Fuarı İzlenime Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement