Minik Öğrencilerden Gazze'ye 500 TL Yardım - Son Dakika
Yerel

Minik Öğrencilerden Gazze'ye 500 TL Yardım

Minik Öğrencilerden Gazze\'ye 500 TL Yardım

Kula ilçesinde yaz Kur'an kursuna giden çocuklar, Gazze'ye yardım amacıyla kendi aralarında harçlıklarını bir araya getirerek 500 TL topladılar.

23.07.2014 13:43

Kula ilçesinde yaz Kur'an kursuna giden çocuklar, Gazze'ye yardım amacıyla kendi aralarında harçlıklarını bir araya getirerek 500 TL topladılar.

Seyitali Mahallesi Yeni Camii'de devam eden yaz Kur'an kursu öğrencileri, Gazzeli yaşıtları için bir araya gelerek örnek bir dayanışma sergilediler. Harçlıklarını bir araya getiren çocuklar, Gazze için 500 TL topladılar. Çocukların bu örnek hareketi, Yeni Cami İmamı Hasan Kaymak ve cami cemaati tarafından da takdir edildi. Cami imamı Hasan Kaymak, "Gazze'de zulüm gören Müslüman kardeşlerimize öğrencilerimiz harçlıklarından yardımda bulundu. Böyle tertemiz, minik gönüllerde bu güzel hasletler olduğu müddetçe gelecek nesiller adına umutluyum ve öğrencilerimle gurur duyuyorum." dedi.

10 yaşındaki Zeynep Karadağ, Gazze'de yaşanan olayları televizyondan izlediğini ve çok üzüldüğünü belirterek, kendi aralarında para toplayarak onlara yardım etmek istediklerini söyledi. 9 yaşındaki Mehmet Kağan Şen ise, "Müslüman kardeşlerimizin yanında olduğumuzu göstermek istedik. Biran önce bu saldırıların bitmesini istiyorum" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Minik Öğrencilerden Gazze'ye 500 TL Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement