Minik Öğrenciden Kırılması Güç Rekor - Son Dakika
Yerel

Minik Öğrenciden Kırılması Güç Rekor

Minik Öğrenciden Kırılması Güç Rekor

Muş’ta Milli Eğitim Vakfı Fatih İlkokulu dördüncü sınıf öğrencilerinden Eyüp Armağan, bir yılda 150 kitap okuyarak kitap okuma alanında birinci oldu.

01.04.2014 13:54

Muş'ta Milli Eğitim Vakfı Fatih İlkokulu dördüncü sınıf öğrencilerinden Eyüp Armağan, bir yılda 150 kitap okuyarak kitap okuma alanında birinci oldu.

50'inci Kütüphaneler Haftası kutlamaları münasebetiyle düzenlenen programda Fatih İlkokulu öğrencisi Eyüp Armağan, çocuk kitapları okumada birinci olduğu için ödül aldı. Geçen yıl başladığı kitap okuma sevdasını yıl boyunca sürdüren ve bir yılda 150 kitap okuyarak bu yıl en çok kitap okuyan öğrenci olarak dikkat çeken Eyüp Armağan, ortalama 2 günde bir kitap okuduğunu ve kitap okumayı çok sevdiğini ve herkesin kitap okuması gerektiğini belirtti. Okumaya büyük ilgi duyduğunu dile getiren Armağan; "Kitap okumayı çok seviyorum. Evde kitaplarım var. Evdekiler bitince kütüphaneden ödünç kitap almaya başladım. Kütüphaneden aldığım kitapları birkaç günde okuyup yenileriyle değiştiriyorum. Bir yılda 150 civarında kitap okudum ve bu sayıyı arttıracağım" dedi.

Yetişkinler dalında en çok kitap okuyan öğrenci ise Ümmügülsüm Işık seçildi. Işık ve Armağan'a ödülleri Kültür ve Turizm Müdürlüğü Şube Müdürü Mevlüt Doğan tarafından verildi.

Öte yandan, Kütüphaneler Haftası münasebetiyle düzenlenen resim yarışmasında ise Milli Eğitim Vakfı Fatih Okulu öğrencisi Sabira Ulaşkın birinci, Selçuklu Ortaokulu öğrencisi Hicret Yıldırım ikinci ve EKO İnşaat Ortaokulu'ndan Abdumlelik Kanbay üçüncü oldu.

Şiir dalında ise Milli Eğitim Vakfı Fatih Okulu öğrencisi Belkıs Demir birinci, Şeker Ortaokulu öğrencisi Duygu Çakmak ikinci ve Namık Kemal Yatılı Bölge Okulu öğrencisi Zeynep Üzgüç üçüncü oldu.

Kompozisyon dalında, Selcen Hatun Kız Meslek Lisesi öğrencisi Tuğba Taşdemir birinci, Erentürk Öz Şeker Anadolu Lisesi öğrencisi İbrahim Alarslan ikinci ve Ticaret Meslek Lisesi öğrencisi Selahattin Bingöl üçüncü oldu.

Yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Minik Öğrenciden Kırılması Güç Rekor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement