Mimsan, 5 Kuruluş Arasında - Son Dakika
Yerel

Mimsan, 5 Kuruluş Arasında

Mimsan, 5 Kuruluş Arasında

Isı teknolojisi ve enerji sektöründe örnek proje ve uygulamalara imza atan MİMSAN'ın, adını Türkiye'de ilk 5 kuruluş arasına yazdırmayı başardığı bildirildi.

23.10.2012 13:28

Isı teknolojisi ve enerji sektöründe örnek proje ve uygulamalara imza atan MİMSAN'ın, adını Türkiye'de ilk 5 kuruluş arasına yazdırmayı başardığı bildirildi.

Malatya Aktif İş Adamları Derneği (MAKİAD) 8. Firma Tanıtım Günleri programı, Malatya 2. Organize Sanayi Bölgesi havaalanı yolu üzerinde bulunan MİMSAN'da, Genç MAKİAD üyeleri ve iş adamlarının katılımı ile gerçekleşti.

Kahvaltı ile başlayan programda ev sahipliği yapan MİMSAN Grup Yönetim Kurulu Başkanı Enver İlhan, Genç MAKİAD Başkanı Bekir Karabekmez'e katılımlarından dolayı teşekkür etti ve MİMSAN Grup hakkında bilgi vererek, "1983 yılında başladığı kazan üretimi ile ısı teknolojisi ve enerji sektöründe örnek proje ve uygulamalara imza atarak, adını Türkiye'de ilk 5 kuruluş arasına yazdırmayı başarmıştır. Nitekim 1980'lere kadar kazan üretimi alanında Türkiye'nin en büyük firması olan, ancak çeşitli sebeplerle faaliyetlerini donduran Sungurlar Genel Makine A.Ş.'yi tüm teknolojik birikimiyle bünyesine katan MİMSAN Grup, iddiasını ve çıtasını çok daha yüksek bir noktaya taşımıştır" dedi.

GENÇ MAKİAD Başkanı Bekir Karabekmez de, "Firma tanıtım günlerini gelenek hale getirerek hep beraber birlik beraber içinde olmak için düzenlemeye devam edeceğiz. Diyalogu pekiştirme adına üyelerimizin birbirleriyle iletişim içinde olması ve görüşmesi vesilesi için; meslek grupları ve komiteler ile bundan böyle firma tanıtım günlerinde bir araya gelerek sıkı diyaloglar kurmaya ve çeşitli programlarla sektörlerin bir araya gelmesine devam edeceğiz" diye konuştu.

Kahvaltı ile başlayan program, üyelerin tanışması ve MİMSAN Grup Başkanı Enver İlhan'ın fabrikayı gezdirmesi ile son buldu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mimsan, 5 Kuruluş Arasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement