Mimarlar Odası'nın Yeni Yönetimi Ziyaretlere Başladı - Son Dakika
Yerel

Mimarlar Odası'nın Yeni Yönetimi Ziyaretlere Başladı

Mimarlar Odası\'nın Yeni Yönetimi Ziyaretlere Başladı

Bolu'da Mimarlar Odası'nın yeni yönetimi, Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Türker Ateş'i makamında ziyaret etti.
Geçtiğimiz günlerde yapılan seçimde görevi devralan Mimarlar Odası'nın yeni yönetimi, Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti.

27.11.2013 14:55

Bolu'da Mimarlar Odası'nın yeni yönetimi, Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Türker Ateş'i makamında ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde yapılan seçimde görevi devralan Mimarlar Odası'nın yeni yönetimi, Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti. Mimarlar Odası Bolu İl Temsilciliği Başkanı Uğur İlhan ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri Tuğba Eygün Nayir, Eser Ergün ve Selim Yıldız, BTSO binasına geldi. Heyeti TSO Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Mustafa Özkoparan ve Lebibe Özçağlar ile Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail Fırat, Ercan Albayrak ve Melih Yaman karşıladı. Mimarlar Odası Bolu İl Temsilciliği Başkanı Uğur İlhan, yönetim kuruluna seçilen üyeleri sırasıyla TSO yönetimine tanıttı. Her birinin öncelikle mimar ve Bolulu olduklarını söyleyen Uğur İlhan, mimarlık mesleğinin hak ettiği yere konumlandırılabilmesi, ortaya çıkarılan mimari eserlerin daha da değerli hale getirilebilmesi için mesai harcayacaklarını dile getirdi. Günden güne gelişen inşaat ve mimari teknolojilerine önem verdiklerine de değinen İlhan, bunun yaygınlaştırılabilmesi için kendilerinin ateşleyici konumunda olmayı arzu ettiklerini, başta TSO olmak üzere sektör kuruluşlarının da bu süreçte desteğini beklediklerini ifade etti.

Bolu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş ise misafirlerine görev süreleri boyunca gerek üyelerinin mesleklerini geliştirecek, gerekse Bolu'nun şehirsel vizyonuna ve kimliğine katkı sağlamaya yönelik yapacakları çalışmalarında başarılar diledi. Bolu Ticaret ve Sanayi Odası olarak kendilerinin de 3 bin 300 üyeye sahip bir meslek kuruluşu olduklarını ve bu gibi görevlerin hem yoğun bir mesai hem de gönüllülük esasıyla yürütüldüğünü hatırlatan TSO Başkanı Ateş, "Hepimizin ortak hedefi Bolu. Sizlerin her biri genç ve işlerinizde son derece başarılı kişilersiniz. Bu başarınızı, enerjinizi ve gayretinizi, Mimarlar Odası çatısı altında da, hem mimarlık mesleğinin gelişimi, hem de şehircilik açısından göstereceğinize eminiz. Bizler Mimarlar Odası'nı son derece önemsiyoruz. Bu açıdan sizlerin yanındayız" şeklinde konuştu.

STK'ların fikir ve proje üreten, sonrasında konuyla ilgili kamuoyu oluşturan ve düşüncelerin eyleme geçirilmesine ön ayak olan yapılar olduklarının altını çizen Ateş, Mimarlar Odası yönetimine, önceki deneyim ve pratiklere de bakarak yollarında emin adımlarla ilerlemeleri temennisinde bulundu. - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mimarlar Odası'nın Yeni Yönetimi Ziyaretlere Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement