Milli Eğitim Müdürü Yılmaz, Ev Ziyaretlerini Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

Milli Eğitim Müdürü Yılmaz, Ev Ziyaretlerini Sürdürüyor

Milli Eğitim Müdürü Yılmaz, Ev Ziyaretlerini Sürdürüyor

Kastamonu Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Stratejik Eylem Planı çerçevesinde hazırlanan Eğitim Projeleri arasında yer alan "Yarın Sizdeyiz" projesinin uygulamasını yerinde gözlemlemek isteyen Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz, eşi Özden Yılmaz...

04.11.2012 12:17

Kastamonu Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Stratejik Eylem Planı çerçevesinde hazırlanan Eğitim Projeleri arasında yer alan "Yarın Sizdeyiz" projesinin uygulamasını yerinde gözlemlemek isteyen Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz, eşi Özden Yılmaz ile birlikte ev ziyaretlerine katıldı.

Merkez Abdulhakhamit İlkokulu öğretmen ve yöneticilerinin önceki akşam planlamış olduğu Cebeci ve Yamak ailelerini ziyaret programına eşi ile birlikte katılan Milli Eğitim Müdürü Yılmaz, ailelerin eğitim camiasından bekledikleri talepleri dinledi.

Yamak ailesinin, sınıf öğretmenlerinin sık değişmemesi yolundaki isteğini değerlendiren Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz, "Teşkilat olarak bu konuya çok dikkat ediyoruz. Ancak, bazen elde olmayan nedenlerden dolayı sınıf öğretmenlerinin sık değişimi yaşanabiliyor. Yeni sisteme geçiş sırasında da bu yönde çok az da olsa değişiklikler yaşanmış olabilir. Bu konuyla ilgili önümüzdeki dönemde çok daha hassas çalışma yapacağız" dedi.

Milli Eğitim teşkilatı olarak öğrencilerin başarılarının artırılmasının veli-okul iş birliğiyle yakalanabileceğine inandıklarını, yapılacak ekip çalışmasının mutlaka güzel sonuçlar vereceğini vurgulayan Yılmaz, uygulamaya konulan projelere velilerinde sahip çıkmasını istedi. Evlerinde ziyaret edilen öğrenci velileri ise, böylesi bir projenin başlatılmış olmasından büyük memnuniyet duyduklarını, eğitimcilerin çocuklarıyla yakından ilgilendiklerini görmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirttiler. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milli Eğitim Müdürü Yılmaz, Ev Ziyaretlerini Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement