Milli Egemenlik'te Kaynaşma Yemeği - Son Dakika
Yerel

Milli Egemenlik'te Kaynaşma Yemeği

Milli Egemenlik\'te Kaynaşma Yemeği

Ak Parti Manavgat Belediye Başkan adayı Recep Barut, ‘Manavgat Sevdamız Gerçek’ sloganıyla 30 Mart’ta yapılacak seçimler için çalışmalarına devam ediyor.

07.03.2014 13:19

Ak Parti Manavgat Belediye Başkan adayı Recep Barut, 'Manavgat Sevdamız Gerçek' sloganıyla 30 Mart'ta yapılacak seçimler için çalışmalarına devam ediyor.

Barut, Milli Egemenlik Mahallesi'nde bulunan seçim ofisinde mahallede yaşayan vatandaşlarla kaynaşma yemeğinde bir araya geldi. Yemeğe Ak Parti Manavgat İlçe Başkanvekili Hüseyin Özdemir de katıldı. Ak Parti Manavgat Belediye Başkan adayı Recep Barut, halkın kendilerine karşı gösterdiği teveccühten dolayı memnuniyet duyduğunu ifade ederek; "Yaptığımız seçim ofisleri açılışları birer mitinge dönüşüyor diyordum. Maşallah bugün burada düzenlenen kaynaşma yemeği de küçük çaplı bir mitinge dönüşmüş durumda. Hepinize çok teşekkür ederim" dedi.

Manavgat'ın 50 yıl sonrasına hazırlanması gerektiğini ifade eden Barut, "Bunun, halihazırdaki belediyecilik anlayışıyla yapılması mümkün değil. 5 yılda Manavgat'ta bir karış yeri bile imara açamadıkları için ev fiyatları ve ev kiraları çok yükseldi. Allah'tan Ak Parti'li belde belediyeleri imar uygulamalarını gerçekleştirdi de insanlar biraz nefes aldı" dedi.

40 yıl sonra Manavgat'ın nüfusunun 2 milyon yüz bini geçeceğini hatırlatan Recep Barut, "Belediyecilik sadece caddelere çiçek dikmek değildir. Biz, Manavgat'ın 40, 50 yıl sonrasına yönelik projeler hazırladık. Sizlerin daha rahat, daha müreffeh yaşamanızı sağlayacağız" şeklinde konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milli Egemenlik'te Kaynaşma Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • SİNAN ÖZEN: YALAN YALAN MAHALLE HALKINDAN KİMSE YOKTU KENDİNİ KANDIRIYOR...BUNLAR ALIŞMIŞ YALANA BU ADAMA MANAVGAT TESLİM EDİLİRMİ... 0 0 Yanıtla

Advertisement