Milletvekili Özbek Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Özbek Açıklaması

Milletvekili Özbek Açıklaması

Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, bayram ziyaretlerini sürdürdü.

22.08.2012 13:56

Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, bayram ziyaretlerini sürdürdü. Ziyaretleri çerçevesinde Şehit ailelerini de yalnız bırakmayan Vekil Özbek, Gökçedere beldesinde şehit Samet Akdeniz'in baba evini ziyaret etti. Vekil Özbek, Gaziantep'teki menfur saldırıyı kınayarak, "Bu hain saldırıyı kınıyorum. Türkiye Cumhuriyeti'nin birlik ve beraberliğini bayram gününde de hiçbir zaman da hiçbir kuvvet yıkamayacaktır." dedi.

Milletvekili Özbek, beraberinde Ak Parti İl Başkanı Yusuf Elçi, İl Genel Meclisi Üyesi Ali Çiçek ve parti yöneticileriyle birlikte Demirözü, Gökçedere, Beşpınar, Akşar ve Çayıryolu beldelerini ziyaret ederek halkın bayramını kutladı.

Demirözü'nde Ak Parti Demirözü İlçe Başkanı Çağlar Seyrek ve Belediye Başkanı Selami Ersen tarafından karşılanan Milletvekili Özbek, Demirözü esnafı ve halkıyla bayramlaştıktan sonra Ak Parti Demirözü Teşkilatı'nda partilerle bir araya geldi.

Gökçedere Beldesi'nde Belediye Başkanı Necmettin Bakır ve Şehit ve Gazi Aileleri Dayanışma Derneği Başkanı Hayrettin Haluk Akkoyunlu ile birlikte şehit Samet Akdeniz'in baba evini ziyaret eden Milletvekili Özbek, Şehit babası Salim Akdeniz ve Şehit annesi Gülçin Akdeniz'in bayramını kutladı.

Son günlerde ülke gündeminde yaşanan terör olaylarını değerlendiren Özbek, "Gaziantep'te yaşanan olayı büyük bir üzüntü ve tepkiyle karşılıyor, bu hain saldırıyı kınıyorum. Türkiye Cumhuriyeti'nin birlik ve beraberliğini bayram gününde ve hiçbir zaman hiçbir kuvvet yıkamayacaktır. Tüm milletimize baş sağlığı diliyorum" dedi.

Özbek, bayramlaşma programını Çayıryolu ve Akşar Beldesi ziyaretleri ile tamamladı. - BAYBURT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Özbek Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement