Milletvekili Karayel Adıyaman Üniversitesini Gezdi - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Karayel Adıyaman Üniversitesini Gezdi

Milletvekili Karayel Adıyaman Üniversitesini Gezdi

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel ve beraberindeki heyet Adıyaman Üniversitesini ziyaret ederek üniversite hakkında Rektör Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü’den bilgiler aldı.

31.10.2016 15:21

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel ve beraberindeki heyet Adıyaman Üniversitesini ziyaret ederek üniversite hakkında Rektör Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü'den bilgiler aldı.

Rektörlük Makamında gerçekleşen ziyarette Adıyaman Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Seyit Temir ve Prof. Dr. Hasan Solmaz da hazır bulunurken AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel ve beraberindeki heyet ziyaret öncesi üniversite külliyesini gezdi. Gezinin adından rektörlük makamına geçen Milletvekili Karayel ve beraberindeki heyete Rektör Prof. Dr. Gönüllü ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Milletvekili Karayel ise üniversite onur defterini imzaladı.

Daha sonra Üniversite Rektörü Prof. Dr. Gönüllü, Milletvekili Karayel'e, Adıyaman'ın tarihi ve turistik yerlerinden Cendere Köprüsü'nün maketini ve üniversite tabağını hediye etti. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Karayel Adıyaman Üniversitesini Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement