Milletvekili Dindar'dan Şırnak Belediyesi'ne 'Barış Eli' - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Dindar'dan Şırnak Belediyesi'ne 'Barış Eli'

Milletvekili Dindar\'dan Şırnak Belediyesi\'ne \'Barış Eli\'

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Şırnak Milletvekili Mehmet Emin Dindar, Şırnak Belediyesi'ne yönelik, "Ben barış elimi uzatıyorum."

08.04.2013 12:08

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Şırnak Milletvekili Mehmet Emin Dindar, Şırnak Belediyesi'ne yönelik, "Ben barış elimi uzatıyorum. Havada kalmasın" dedi.

Şırnak İl Özel İdaresi'nde verilen kahvaltıya, AK Parti Şırnak Milletvekili Mehmet Emin Dindar, Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akmaz,

Şırnak Ak Parti İl Başkanı Mehmet Demir, Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu (TKHK) Şırnak Genel Sekreteri Dr. Hakan Tokur, Şırnak Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Faik Buğday ve kurum amirleri katıldı. Şırnak Belediyesi'ne, dostluk elini uzattığını, elin havada kalmasını istemediğini belirten Dindar, "Şimdi süreç yeni başladı. Herhangi bir bölgede huzur olmayınca, ya yapılacak olan hizmetlere mani olunuyor ve yahut ta hizmetler oraya aktarılmıyor, götürülmüyor. Güzel parkların yapılacağına bizde inanıyoruz ama belediye ile el ele verdiğimizde daha netice elde edeceğimize, daha erken, daha ivedi olarak bir hizmet yapacağımıza inanıyorum. Allah nasip ederse en kısa bir zamanda belediye ile yani muhalefet partileri ile birlikte el ele vermeyi düşünüyoruz. Hatta ben ilk aday olduğum dönemde de bütün belediye başkanlarımı aradım. Hiçbir parti ayırımı yapmayız biz. Düşüncemizde budur. Çünkü biz insan endeksli çalışıyoruz. Ama şehrin içerisinde herhangi bir yapılaşmaya gittiğimiz zaman gerek park olsun, gerek başka bir hizmet olsun belediyeden izin almamız gerekir" dedi. Belediyenin kendi içindeki problemleri çözmesi durumunda, kendilerinin onlarla beraber halka hizmet etmeye hazır olduklarını belirten Dindar, "Ben buradan belediye başkanıma ve yetkili arkadaşlarıma sesleniyorum. Ben dostluk elimi uzatıyorum havada kalmasın. Biz hepimiz bu memleketin çocuklarıyız. Hepimiz bu memlekete hizmet etmek için bir yerlere gelmişiz. Bu memleketin ekmeği ile büyümüşüz. Bu memleketin evlatlarıyız. Gelin el ele verelim. Memleketin problemlerini birlikte çözelim. Yerelde çözülecek olanlara belediye yardım edecek, genel anlamda Ankara'da bakanlıklarda çözülecek olan meselelerde onlara yardımcı olmaya ben hazırım" diye konuştu.

Milletvekili Dindar ayrıca Şırnak Belediye Başkanına Kürtçe seslenerek, "Biz diyoruz, Şırnak Belediye başkanımız gelsinler milletimize hep birlikte hizmet edelim. Bizde bu milletin evlatlarıyız. Milletimize hizmet etmemiz lazım. Eğer ikimiz ayrı olursak hizmet edemeyiz. Birlikte, el ele vererek millete hizmet etmeliyiz" şeklinde konuştu. - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Dindar'dan Şırnak Belediyesi'ne 'Barış Eli' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement