Milas'ta 29 Ekim'de Tuğçe Kandemir Konseri Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Milas'ta 29 Ekim'de Tuğçe Kandemir Konseri Düzenlendi

Milas\'ta 29 Ekim\'de Tuğçe Kandemir Konseri Düzenlendi

Milas Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı, Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle fener alayı ve Tuğçe Kandemir konseriyle kutladı.

30.10.2022 18:27  Güncelleme: 18:35

Milas Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı, Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle fener alayı ve Tuğçe Kandemir konseriyle kutladı.

Cumhuriyet'in kuruluşunun 99'uncu yılını 29 Ekim akşamı düzenlenen fener alayı ve Tuğçe Kandemir konseriyle kutlayan Milas halkı keyifli anlar yaşadı. Programa, CHP Milletvekilleri Suat Özcan ve Süleyman Girgin, Milas Garnizon Komutanı Albay Muammer Mersincik, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Belediye Başkan Yardımcısı Harun Reşit Çavuşoğlu, CHP Muğla il ve Milas ilçe yönetimi, geçmiş dönem milletvekilleri, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de katıldı. Atapark Meydanı'ndan başlayan ve binlerce kişinin katılımıyla düzenlenen fener alayı yürüyüşüne ellerinde al bayraklarla eşlik eden protokol ve Milas halkı, cadde ve sokakları "Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa" sesleriyle inletti. 7'den 70'e her yaş grubundan vatandaşın katıldığı fener alayına seyir halindeki araçlar kornalarıyla eşlik ederken evlerinin balkonlarından Cumhuriyet coşkusuna katılan vatandaşlar ise salladıkları bayraklar ve alkışlarıyla Milas sokaklarını renklendirdiler.

"YÜZÜNCÜ YILIMIZDA DAHA BÜYÜK COŞKULARLA, DAHA BÜYÜK KUTLAMALARLA BAYRAMIMIZI YÜREKTEN KUTLAYACAĞIZ"

Konser programı için Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün'e Milas halkı adına teşekkür eden Başkan Tokat, konuşmasında şunları söyledi:

"Sanatçımız Tuğçe Hanım'a, ekibine, burada görev yapan bütün teknik arkadaşlarımıza, değerli sunucumuza yürekten teşekkürlerimi sunuyorum. Yüzüncü yaşa bir adım kaldı. Yüzüncü yılımızda daha büyük coşkularla, daha büyük kutlamalarla bayramımızı yürekten kutlayacağız. Buraya geldiği için özellikle genç kardeşlerime çok teşekkür ediyorum.

"BU MİLLETİN GÖNLÜNDEN NE CUMHURİYETİ ÇIKARABİLİRLER NE ATATÜRK'Ü ÇIKARABİLİRLER"

Atatürk'ün size iki büyük mesajı var. Bir; 'Benim en büyük eserim Cumhuriyet'tir' diyor. İki; 'Bunu koruyacak ve kollayacak olan, Türk gençliği olarak sizlersiniz' diyor. Bu görev bilinciyle varsınlar hutbelerde okumasınlar. Varsınlar Cumhuriyet'e lanet okutsunlar. Varsınlar Atatürk'e dil uzatsınlar. Bu milletin bağrından, bu milletin gönlünden ne Cumhuriyet'i çıkarabilirler ne Atatürk'ü çıkarabilirler. Cumhuriyet'imizi ve Atatürk'ümüzü sonuna kadar savunmaya devam edeceğiz. Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun Milas."

"MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN YOLUNDAN ÇIKMAZSAK, ONUN İLKELERİYLE HAREKET EDERSEK BAŞKA BİR ŞEYE İHTİYACIMIZ YOK"

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ise Milas halkına seslendiği konuşmasında, "Her ülkenin yaşamında karanlık günler, aydınlık günler olur. Önemli olan, halkının ve özellikle gençlerin o ideale sahip çıkması ve onu tekrar olması gereken yere taşıma iradesini göstermesidir. Bu bakımdan sizlerin burada oluşu ve Cumhuriyet'i gönülden kutlayışınız ülkenin geleceği için çok önemli.

Mustafa Kemal Atatürk'ün yolundan çıkmazsak, onun ilkeleriyle hareket edersek başka bir şeye ihtiyacımız yok. O, bize her şeyi söylemiş. Yeter ki onun mirasına layık olduğu şekilde sahip çıkalım. Bu yolda hep birlikte yürüyeceğiz ve çok daha güzel günlerde birlikte olacağız. Hepimizin yolu açık olsun. Rehberimiz Mustafa Kemal Atatürk olsun. Bayramınız kutlu olsun" dedi.

TUĞÇE KANDEMİR KONSERİ

29 Ekim coşkusu, Tuğçe Kandemir'in seslendirdiği ve vatandaşların eşlik ettiği şarkılarla doyasıya yaşandı. Kandemir'in davul şovu ve Milas halkının coşkulu katılımıyla söylenen şarkılarla konser sona erdi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Milas'ta 29 Ekim'de Tuğçe Kandemir Konseri Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement