Midyat'ta Kavga - Son Dakika
Yerel

Midyat'ta Kavga

Midyat\'ta Kavga

Midyat'ta dün muhtarlık seçimleri nedeniyle çıkan kavgada biri asker 4 kişi yaralandı.

31.03.2014 18:29  Güncelleme: 12:20

Midyat ilçesinde dün muhtarlık seçimleri nedeniyle çıkan ve biri asker 4 kişinin yaralandığı kavganın ardından taraflar arasında yeniden tartışma çıktı. Taş ve sopaların kullanıldığı kavgada 28 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Yayvantepe köyünde muhtarlık seçimi nedeniyle çıkan kavgada yaralanan ve Midyat Devlet Hastanesine kaldırılan Şahin Kaplan, Hüseyin İlker, Osman Erkal, İbrahim Akıncı ile kavgayı ayırmak isterken yaralanan kimliği açıklanmayan askerin tedavisi tamamlandı.

Taburcu edilen ve köye dönen 4 kişi arasında bugün yeniden başlayan tartışma kısa sürede taş ve sopaların kullanıldığı kavgaya dönüştü.

Resmi olmayan sonuçlara Midyat Belediye Başkanlığını kazanan mevcut Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu da tartışmaya müdahale etmek için köye gitti.

Olaylarda 28 kişi yaralandı. Midyat Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan yaralılardan 24'ü taburcu edildi. 4 kişinin ise tedavisi sürüyor.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. - Mardin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Midyat'ta Kavga - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ezdik: savaşta herşey mubahtır dayak size kar kaldı muhtarlık gececici dayak kalcı iyi ders oldu size akılı olun o köyde sadece bi taraf yaşmyor ama iyi fark etirdik size orda oldugumuz ayğnızı denk alın 1 2 Yanıtla

Advertisement