MHP Temel İhtiyaçları Toplumun Her Kesimine Ulaşımını Sağlayacak - Son Dakika
Yerel

MHP Temel İhtiyaçları Toplumun Her Kesimine Ulaşımını Sağlayacak

MHP Temel İhtiyaçları Toplumun Her Kesimine Ulaşımını Sağlayacak

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırşehir Milletvekili Adayı Cemil Yıldırım Türk, Milliyetçi Hareket Partisi olarak toplumun her kesimine ulaşmak ve temel ihtiyaçları gidermek için çalışacaklarını söyledi.

30.05.2015 16:54

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırşehir Milletvekili Adayı Cemil Yıldırım Türk, Milliyetçi Hareket Partisi olarak toplumun her kesimine ulaşmak ve temel ihtiyaçları gidermek için çalışacaklarını söyledi.

MHP Kırşehir Milletvekili Adayı Cemil Yıldırım Türk, parti teşkilatları ile katıldığı programda seçmene hitap ederek, "Vergi tabana yayılacak, yoksul kesimin vergi yükü hafifletilecek, uygulanacak transfer politikalarıyla yoksul ve yoksullaşma riski taşıyan kesimin milli gelirden daha fazla pay almaları sağlanacaktır. Kamuya ait atıl arazilerden kullanılabilir olanları, tarımsal üretim ve istihdam amaçlı olarak işsiz ve yoksul vatandaşlara tahsis edilecektir. Temel ihtiyaçlar ile eğitim, sağlık ve sosyal hizmetlerin yoksul kesimler için ulaşılabilir ve kullanılabilir olması sağlanacaktır. Zorunlu eğitimin ve temel sağlık hizmetlerinin gerektirdiği harcamaların aile bütçesine yük oluşturmasına son verilecektir. Yoksulların sosyal yardım programlarından yararlanması ve hiçbir kimsenin aç ve açıkta kalmaması sağlanacaktır" diye konuştu. Yaşlı kimsesiz ve ihtiyaç sahiplerinin sosyal yardım ve sosyal yardımlaşmadan çağdaş şekilde yararlanacağını ifade eden MHP Adayı Cemil Yıldırım Türk, "Yardıma muhtaç, yaşlı, kimsesiz, güçsüz, engelli ve özel ilgiye muhtaç vatandaşlara yönelik olarak farklı kuruluşlar tarafından yürütülen sosyal yardımlar ve sosyal hizmetler, çağdaş ve entegre bir sistem olarak yapılandırılacaktır. Sosyal koruma bilgi sistemi oluşturulacak, sosyal yardım programlarından yararlanacak kesimlerin ihtiyaçları ölçüsünde yardım alması ve uygulamanın izlenmesi sağlanacaktır. Sosyal yardımların yoksul kesimlere daha etkin bir şekilde ulaştırılması için merkezi idareyle iş birliği içinde; mahalli idarelerin, özel sektörün ve sivil toplum kuruluşlarının faaliyetleri desteklenecektir. Gazilere, şehit ailelerine, terörle mücadele ederken mağdur ve malul olanlara yapılan sosyal tazmin ödemelerinin, onurlu bir hayat sürdürülebilecek düzeyde olması sağlanacak,bunların sosyal konutlardan bedelsiz olarak yararlanması temin edilecektir. Gazilerin, şehit ailelerinin, terörle mücadele ederken mağdur ve malul olanların öncelikli olarak işe yerleştirilmeleri, üretime katkıda bulunmaları ve topluma kazandırılmaları sağlanacaktır. Gazilerin, şehit ailelerinin, terörle mücadele ederken mağdur ve malul olanların kamu hizmetlerinden yararlanmalarında avantaj sağlanacaktır" ifadelerini kullandı. - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Temel İhtiyaçları Toplumun Her Kesimine Ulaşımını Sağlayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement