MHP Sandık Görevlileri Eğitimlerini Tamamladı - Son Dakika
Yerel

MHP Sandık Görevlileri Eğitimlerini Tamamladı

MHP Sandık Görevlileri Eğitimlerini Tamamladı

Milliyetçi Hareket Partisi 7 Haziran Genel Seçimleri öncesinde sandık görevlilerinin eğitimlerini tamamladı.

05.06.2015 08:58

Milliyetçi Hareket Partisi 7 Haziran Genel Seçimleri öncesinde sandık görevlilerinin eğitimlerini tamamladı.

Sandık görevlilerin eğitimlerine katılan ve en büyük emeğin sandık görevlilerinde olduğunu söyleyen MHP adayı Cemil Yıldırım Türk, "7 Haziran siyaset ve demokrasi tarihimizin en kritik, en önemli ve dönemeç noktasıdır. Bu seçimlerde bizler kadar en büyük emeğin sahibi sandığına çıkan sizlersiniz" dedi.

Sandık eğitimlerinin önemini anlatan ve MHP'nin sandık görevlilerine 6 aydır eğitim verdiğini söyleyen Türk, "Seçim günü sandık alanı ve sandık kurullarında partimize ait bina sorumlusu, parti müşahidi, sandık kurulu üyemiz hazır şekilde bulunacaktır. Gerekirse ilçe başkanlığımız birden fazla bina sorumlusu da görevlendirecektir. Sandıkların kurulu olduğu alanlar tek tek tespit edilerek partimizin görevlendirdiği herkes birbirini de tanıyacaktır. AK Parti yönetimi altında geçen süre içerisinde fetret devrinin sonu yapılacak olan seçimlerdir. Çalışmalarımızın ve Kırşehir halkının bize sunduğu imkanları bizler adaletsiz bir yarış içerisinde ama dik durarak tamamlamak üzereyiz. Sizler görevlerinizi tam olarak yaptığınızda bizler de huzur içerisinde olacağız. Unutmayınız ki çözülme süreci ve kurulan bir çok senaryo 7 Haziran akşamı sona erecektir. Çürümeye başlamış ve kan kaybeden devlet yeniden inşallah dirilişe geçecektir. Bizlerle birlikte hiçbir tehdide aldırış etmeden dik duruş gösteren herkese ve tüm seçmene teşekkürü bir borç bilirim. Şahsım olarak kazanıp kazanmamam değil millet olarak kazanıp kazanamamız önemlidir" diye konuştu.

MHP İl Başkanı Arif Ekici'nin yaptığı bilgilenvdirmenin ardından seçimlerde yapılacaklar parti avukatları tarafından sandık görevlilerine anlatıldı. - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Sandık Görevlileri Eğitimlerini Tamamladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement