MHP'nin Düzce'de İlk Belediye Başkan Aday Adayı Emekli Emniyet Müdürü Oldu - Son Dakika
Yerel

MHP'nin Düzce'de İlk Belediye Başkan Aday Adayı Emekli Emniyet Müdürü Oldu

MHP\'nin Düzce\'de İlk Belediye Başkan Aday Adayı Emekli Emniyet Müdürü Oldu

MHP Düzce Belediye Başkan aday adayı Emekli Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Civil resmi başvurusunu yaptı.
MHP Düzce İl Başkanı Abdullah Danışmaz merkez belediye başkan aday adaylarından ilkini bugün basın mensuplarının da katılımıyla gerçekleşen...

08.11.2013 13:12

MHP Düzce Belediye Başkan aday adayı Emekli Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Civil resmi başvurusunu yaptı.

MHP Düzce İl Başkanı Abdullah Danışmaz merkez belediye başkan aday adaylarından ilkini bugün basın mensuplarının da katılımıyla gerçekleşen toplantıda açıkladı. Milliyetçi Hareket Partisi'nin ilk aday adayı emekli Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Civil oldu.

Civil, "Kendimi çok genç hissediyorum ve bölgeme hizmet etmek istiyorum" dedi. Düzce'de yaşıyorum ve Düzceliyim diyen İsmail Hakkı Civil, Düzce için hedefledikleri aktararak Düzce'ye mutlaka bir terminal kazandıracağını vurguladı.

Civil, "Gerekirse babamdan kalan malı satıp Düzce'ye hak ettiği hizmeti vereceğim. Ne yapacağım edeceğim Düzce'ye o terminali kazandıracağım ve Düzce'ye tıpkı Eskişehir'in Porsuk Çayı gibi bir yer kazandıracağım. Asar Deresi'nde kayıkla gezeceğim" dedi.

ALİM OZAN İGM ADAY ADAYI OLDU

MHP Düzce İl Genel Meclisi Üyeliği Aday Adayı Alim Ozan'da müracaat dilekçesini verdi. Ozan, "Düzce'mizin ve halkımızın hak ettiği hizmeti vermek için halkımızı temsilen aday olmak istiyorum" dedi.

"Ömer Küçük Düşünmüyor"

MHP İl Başkanı Abdullah Danışmaz 2009'da MHP Belediye başkan adayı olan Ömer Küçük'ün durumu ne olacak sorusuna Ömer Küçük'ün 2014 yerel seçimlerinde aday olmayı düşünmediğini söyledi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'nin Düzce'de İlk Belediye Başkan Aday Adayı Emekli Emniyet Müdürü Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement