MHP Afyonkarahisar Milletvekili Yılmaz'ın Acı Günü - Son Dakika
Yerel

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Yılmaz'ın Acı Günü

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Yılmaz\'ın Acı Günü

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Yılmaz'ın kayın biraderi olan AKÜ Fen Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümü öğretim üyesi Özer Yılmaz, toprağa verildi.

30.12.2013 17:42  Güncelleme: 10:30

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz'ın kayın biraderi olan Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Fen- Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Özer Yılmaz'ın cenazesi toprağa verildi.

Geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybettiği belirtilen Prof. Dr. Yılmaz için ilk tören AKÜ Ahmet Necdet Sezer Yerleşkesi'nde düzenlendi. Öğretim görevlileri ve öğrencilerin katıldığı törende, Yılmaz için helallik istendi.

İmaret Camisi'ndeki törenin ardından Yılmaz'ın cenazesi, Kocatepe Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel MHP Afyonkarahisar Milletvekili Yılmaz'ın Acı Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • MEHMET ERMAN YILMAZ: Sizin haber anlayışınız nedir nasıldır bilmem ama birilerine yaranmak adına başkalarının acılarını malzeme yapmanızı hiç bir kelime ile açıklayamıyorum, maalesef karşılığı yok... Birisi vefat ediyor, siz hala falanca partinin falancası vefat etti diye haber yapıp, ailesini sevenlerini hiçe sayıp birde üstüne bir başsağlığı bile dilemeden habercilik yaptığınızı zannediyorsunuz... Bu terbiyesizliği hangi hakka, hangi vicdana, hangi haberciliğe(!) dayanarak yaptınız bilmiyorum ama bu haber diye sunduğunuz şeyi size olduğu gibi iade ediyorum. Anadolu haber ajansınıda çalışan ve bu saçma sapan haberi yapan kendini haberci diye nitelendiren şahsıda Özer YILMAZ'ın öz oğlu olarak kınıyorum. 'Saygılarımla' diye bitirmek istediğim yazıyıda, bana ve aileme bu saygısızlıkta emeği geçen tüm çalışanlara belki acıya saygının ne demek olduğunu öğrenirler ümidiyle bitiriyorum. 1 0 Yanıtla

Advertisement