MHP'li Resuloğlu, Mevcut Yönetimi Eleştirdi - Son Dakika
Yerel

MHP'li Resuloğlu, Mevcut Yönetimi Eleştirdi

MHP\'li Resuloğlu, Mevcut Yönetimi Eleştirdi

Yerel seçimlere hazırlanan adaylar televizyon programlarında boy göstermeye başladı.

15.02.2014 17:58

Yerel seçimlere hazırlanan adaylar televizyon programlarında boy göstermeye başladı. Milliyetçi Hareket Partisi Aziziye İlçe Belediye Başkan adayı Ahmet Murat Resuloğlu, katıldığı televizyon programında Erzurumlu gazetecilerin sorularını cevapladı. Aziziye İlçesine hizmetin gelmediğini ileri süren Resuloğlu, halkın şikayetlerinin fazla olduğunu söyleyerek, "Yıllardan beridir Gezköy'ü ortadan kaldırılamadı. Dadaşkent ve Ilıca'da insanlar sıkıntılarından bahsediyor. İlçemiz Beyrut sokakları gibi. Vahdettin Yaylalı da, Fatih Cengiz de çok başarısızdır. Ama kendilerine çok hizmet ettiler. Bu ilçenin en büyük sıkıntısı ulaşımdır. Bu sorun büyükşehir belediyesi tarafından halledilmesi gerekir ama yapamadılar. İlçe, halkından sorumlu olmayan başkanlar işbaşına geldiler. Halk umurlarında olmadı. Bundaki amaç, biz millete zulmettikçe, daha fazla oy alıyoruz. Ne gerek var halka hizmet etmeye mantığıyla hareket ettikleri için ilçe hizmet alamadı. Batak bir koltuğa oturacağız. Esarete mahkum edilmiş bir ilçe teslim alacağız. Rutin hizmetleri bile alamayan bir ilçe teslim alacağız" şeklinde konuştu.

BEKLE BİZİ ILICA!

Halkın istekleri doğrultusunda hareket edeceklerini belirten MHP Aziziye adayı Resuloğlu, adam akıllı projelerle geldiklerini ifade ederek, "Müslüman beldesinde hamam yok. Kaplıcalar kullanılamaz durumda. Hani bunlar, Ilıcayı termal merkez yapacaktılar. Bırakın termali, Erzurum'da yaşayanlar bile Ilıca kaplıcalarına gitmiyorlar. Kaplıca turizmi değil, kabin turizmini iyi yaptılar. Eskiden Ilıca'nın mesire alanlarında yer bulunmazdı. Şimdi ise, hayvanların otlağı oldu. Böyle mi turizm merkezi yaptılar. Biz geldiğimiz zaman bu işi en başta halledeceğiz. Aziziye ilçesinde yaşam alanı yok. Ne gençlerin, ne emeklilerin vakit geçirebileceği bir yer yok. İnsanları dört duvar arasında yaşamaya mahkum ettiler. Biz geldiğimizde önce çevre düzenlemesini yapacağız, yaşam alanlarıyla donatacağız. Fiyatları makul seviyeye çekeceğiz. Önce Erzurumluyu çekeceğiz, sonra termal turizmin hizmetine sunacağız. Ilıca bizimle şaha kalkacak" dedi.

AZİZİYE'NİN BORCU 68 MİLYON

MHP Aziziye belediye başkan adayı ilçenin 68 milyon civarında borcu olduğunu iddia ederek, kaplıcalara terlik alacak paralarının olduğunu söyledi. Geride kalan beş yıl içerisinde belediye başkanla­rı­nın kaynakları bitirdiğine i­şa­ret ederek, "Mevcut baş­kan, görevde olduğu süre içerisinde çatır çatır arsa sattı. Kaplıcalar çalışıyor ama zarar ediyor. Bu ne mantıktır. 600 bin liralık faiz ödemişler. Hem de bu belediye iktidar partisinin bir belediyesi. Keyfi uygulamalarla belediyeyi batırmışlar. Be­le­diye personeli kiralık araçlarla akşama kadar gezmişler. ve bugün bu be­le­diye batık bir haldedir. Biz bu batığı, temize çıkarmak için, kolları sıvadık. Biz mağdu­ri­yet­leri ortadan kaldırmak için harekete geçtik. Esaretten kur­tarmak için yola çıktık. Bizi izlemeye devam edin. Şimşek çaktı, Aziziye harekete geçti" dedi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'li Resuloğlu, Mevcut Yönetimi Eleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement