MHP İl Başkanlığına Osman Aslan Seçildi - Son Dakika
Yerel

MHP İl Başkanlığına Osman Aslan Seçildi

MHP İl Başkanlığına Osman Aslan Seçildi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adıyaman İl Başkanlığı kongresinde, başkanlığa Osman Aslan seçildi.

08.04.2012 21:17

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adıyaman İl Başkanlığı kongresinde, başkanlığa Osman Aslan seçildi.

Esnaf sanatkarlar Odalar Biriliği toplantı salonunda gerçekleşen ve iki adayın yarıştığı kongrede kıyasıya mücadele yaşandı. Kongrede mevcut İl Başkanı Hüseyin Özgün ve Osman Aslan yarıştı. 600 delegeden 476 delege oy kullanırken Osman Aslan 252 oy, Hüseyin Özgün 224 oy aldı. Osman Aslan MHP'nin yeni il başkanı oldu.

Kongrede divan başkanlığını MHP MYK Üyesi Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkan yaparken divan üyeliklerini MHP Meclis Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve İstanbul Milletvekili Durmuş Ali Torlak ve Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, Hasari Güler ve Sait Karakuş yaptı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından siyasi ve mali faaliyet raporları okunarak onaylandı. Divan Başkanı MHP MYK Üyesi Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, iktidarın ülkeyi kötü yönettiğini savunarak, MHP'nin bu ülkenin temel

taşı olduğunu dile getirdi.

Seçime geçilmeden önce aday adaylarının yanı sıra partililerden bazıları dilek ve temenniler bölümünde konuştu. Osman Aslan konuşmasında, kendisinin daha önce iki dönem il başkanlığı yaptığını ve kendi döneminde MHP'nin Adıyaman'dan milletvekili çıkardığını söyledi. Aslan, "Sizlere buradan söz veriyorum; il başkanı olmamam durumunda sizlerle birlikte gece gündüz çalışıp Adıyaman'dan bir milletvekili çıkartacağız. Bizlerin bu gücü var. Bu gücümüzü en iyi şekilde kullanacağız" dedi.

Hüseyin Özgün ise, kongrenin kaybedeninin olmayacağını ve yeniden görev almaması halinde aktif şekilde çalışacağı sözünü vererek, "Osman Aslan ülkücüdür ve benim dava arkadaşımdır. Bugün burada bir il kongresi yapıyoruz. Burada kesinlikle kaybeden kimse olmayacaktır. Burada MHP kazanacaktır. Biz el ele kol kola partimizi bir yerlere getirmek için çalışacağız" dedi.

Diğer konuşmacılarda kongrenin hayırlar getirmesi temennisinde bulundular. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP İl Başkanlığına Osman Aslan Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement