MHP Grup Başkanvekili Halaçoğlu Osmaniye'de - Son Dakika
Yerel

MHP Grup Başkanvekili Halaçoğlu Osmaniye'de

MHP Grup Başkanvekili Halaçoğlu Osmaniye\'de

MHP Grup Başkanvekili ve Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara'yı makamında ziyaret etti.

16.11.2013 09:34  Güncelleme: 09:40

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili ve Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara'yı makamında ziyaret etti.

Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Osmaniye Şube Başkanlığı'nın programına katılmak için Osmaniye'ye gelen Halaçoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin memleketinde olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Osmaniye ve çevre ilçelerinde düzenleyecekleri konferanslarda; Türkiye'nin şu anda bulunduğu durumu ve çıkış yollarını vatandaşlara anlatacaklarını dile getiren Yusuf Halaçoğlu, Osmaniye Belediyesi'nin çalışmalarından dolayı Başkan Kadir Kara'yı tebrik etti. Mart ayında yapılacak seçimlerde Osmaniye halkının Kadir Kara'yı yeniden belediye başkanı seçeceğine yürekten inandığı ifade etti.

Belediye ve şahsına yapılan bu ziyaretten büyük onur duyduğunu söyleyen Başkan Kadir Kara, "Bizim için çok önemli bir ziyaret. Bu akşam sayın grup başkanvekilimizin kendisinden ve bilgisinden azami derecede faydalanacağız. Gerek kişiliği ve karizması ile bu ülkeye özellikle tarih alanında büyük hizmetler etmiş olan hocamız, şimdi ise siyasi anlamda partimiz kanalı ile bu hizmetlerini yürütüyor. Hocamız Türk Tarih Kurumu başkanlığında ülkemize çok büyük hizmetler verdi. Böyle bir şahsiyetin ilimizde olması bizleri çok mutlu etti. Ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Yusuf Halaçoğlu'na ziyaretinde MHP Osmaniye Milletvekili Hasan Hüseyin Türkoğlu, MHP MYK Üyesi İbrahim Karayiğit, MHP İl Başkanı Fahri Kuyulu, MHP Merkez İlçe Başkanı Ali Fuat Kardaş, TÜRKAV Osmaniye Şube Başkanı Çağrı Hörmet ve beraberindekiler eşlik etti. Ziyaret sonrasında Belediye Başkanı Kadir Kara, Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu'na başta Karatepe Kilimi olmak üzere çeşitli hediyeler taktim etti. - OSMANİYE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Grup Başkanvekili Halaçoğlu Osmaniye'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement