MHP Genel Başkan Yardımcısı Demirel Açıklaması - Son Dakika
Yerel

MHP Genel Başkan Yardımcısı Demirel Açıklaması

MHP Genel Başkan Yardımcısı Demirel Açıklaması

"Başbakan, 'Hep birlikte yürüyelim' diyerek yola çıktığı insanları ilk limanda denize attı"

11.03.2014 20:23

MHP Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel, "Başbakan, 'Hep birlikte yürüyelim' diyerek yola çıktığı insanları ilk limanda denize attı" dedi.

Partisinin Kadirli İlçe Başkanlığınca düzenlenen " Türkiye'nin Gündemi ve MHP'nin Bakış Açısı" konulu konferansta konuşan Demirel, 30 Mart'ta yapılacak seçimlerin çok önemli olduğunu söyledi.

Vatandaşların iyi düşünerek, oy vereceği partiye karar vermesi gerektiğini dile getiren Demirel, şöyle konuştu:

"Türkiye her gün bir gündemle uyanıyor. Hükümet, 17 Aralık itibarıyla büyük bir deprem yaşadı. Ülkede gündemi değiştiremeyeceğini anlayan hükümet, Silivri'yi kullandı. Silivri'de vicdanlar çok yara aldı. Türkiye'nin bu kadar vicdansız yönetildiği bir dönem olmamıştır. Başbakan, 'Hep birlikte yürüyelim' diyerek yola çıktığı insanları ilk limanda denize attı. Hükümet, uzlaşma sağlamak yerine her gün yeni bir savaş, yeni bir mücadele alanı çıkarıyor."

Demirel daha sonra Belediye Başkanı Ömer Tarhan'ı ziyaret etti. Tarhan, Demirel'e Karatepe kilimi verdi.

Konferansa, MHP Osmaniye Milletvekili Hasan Hüseyin Türkoğlu, Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Üyesi Ruhi Ersoy, Osmaniye İl Başkanı Fahri Kuyulu, Kadirli İlçe Başkanı Çağlar Balcılar, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisinin bazı üyeleri ile partililer katıldı. - Osmaniye

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel MHP Genel Başkan Yardımcısı Demirel Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement