MHP Diyarbakır'da 'Ülkede Birlik-Ülküde Birlik' Konferansı Düzenleyecek - Son Dakika
Yerel

MHP Diyarbakır'da 'Ülkede Birlik-Ülküde Birlik' Konferansı Düzenleyecek

MHP Diyarbakır\'da \'Ülkede Birlik-Ülküde Birlik\' Konferansı Düzenleyecek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Diyarbakır İl Başkanlığı, yerel seçim çalışmaları kapsamında 'Ülkede Birlik-Ülküde Birlik' konferansı düzenleyecek.
MHP, Diyarbakır'da yerel seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

29.11.2013 11:24

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Diyarbakır İl Başkanlığı, yerel seçim çalışmaları kapsamında 'Ülkede Birlik-Ülküde Birlik' konferansı düzenleyecek.

MHP, Diyarbakır'da yerel seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ve 17 ilçede adayların belirlenmesi üzerine seçim çalışmalarına başlayan MHP İl Başkanlığı, 4 Aralık günü Genel Başkan Yardımcısı Şükrü Alnıaçık'ın katılımıyla 'Ülkede Birlik-Ülküde Birlik' konferansı düzenleyecek. Yerel seçim öncesi yapılan çalışmaları değerlendiren MHP Diyarbakır İl Başkanı Mehmet Tayyar Karakoç, bu seçimde tüm Diyarbakır'ı kucaklayacaklarını söyledi. 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerin MHP için çok önemli olduğunu aktaran Karakoç, Türkiye'nin ciddi bir süreçten geçerek, bir ayrışma ve bölünmeye hızla yol aldığını dile getirdi. Karakoç, "İktidar ve bölgedeki yerel yönetimler halka zarar vermekte. Bölgede MHP'ye çok büyük bir ihtiyaç vardır. Diyarbakır'da tüm adaylarımız yoğun bir çalışma yürütmekte. Bu seçimlerde Diyarbakır halkını kucaklayacağız. Yerel seçim öncesi parti binamızda 4 Aralık günü Genel Başkanımızın Başdanışmanı ve Ortadoğu Gazetesi yazarı Şükrü Alnıaçık ile yazar İsmail Gümüş'ün katımıyla 'Ülkede Birlik-Ülküde Birlik' konferansı düzenleyeceğiz. Konferansa tüm halkımız davetlidir" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Diyarbakır'da 'Ülkede Birlik-Ülküde Birlik' Konferansı Düzenleyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement