MHP'den Aday Tanıtım Şöleni - Son Dakika
Yerel

MHP'den Aday Tanıtım Şöleni

MHP\'den Aday Tanıtım Şöleni

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Erzincan İl Teşkilatı 30 Mart Yerel Seçimler öncesi belediye başkan adaylarını tanıttı.

24.02.2014 13:04

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Erzincan İl Teşkilatı 30 Mart Yerel Seçimler öncesi belediye başkan adaylarını tanıttı. MHP Iğdır Milletvekili Sinan Oğan'ında katıldığı gece de sevilen sanatçılar Nuray Hafiftaş ve Pınar Dilşeker'de sahne aldı.

13 Şubat Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen geceye MHP Iğdır Milletvekili Sinan Oğan, MHP İl Başkanı Erkan Karaman, Merkez İlçe Başkanı Yahşettin Yılmaz, Erzincan Belediye Başkan Adayı Hamdi Karakaya, belde ve ilçe belediye başkan adaylarının yanı sıra çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

Gecenin açılış konuşmasını MHP İl Başkanı Erkan Karaman yaparak, aday tanıtımı şölen haline getiren salondaki vatandaşlara teşekkür etti. Karaman konuşmasında, Erzincan'ın MHP'yi özlediğini ve beklediğini de ifade ederek, 30 mart akşamı MHP'nin tüm belediyelerde ilk sırada yer alacağını da sözlerine ekledi.

Ardından MHP Belediye Başkan Adayı Hamdi Karakaya bir konuşma yaptı. Erzincan'ın son 10 yılında belediyecilik manasında hak ettiği ve layık olduğu karşılığını bulamadığını ifade eden Karakaya; "Erzincan'ın Türkiye genelinde ki maddi ve manevi gücü iyi kullanılamadığından marka şehir sloganlarıyla ortaya çıkanlar şehri markasızlaştırmış ve tipik bir Anadolu kasabasına döndürmüşlerdir. Önce Cenab-ı Hakka, değerli hemşerilerime ve geçmiş belediyecilik bilgi ve birikimlerime güvenerek bu şehri gerçek anlamda hak ettiği markaya kavuşturacağımıza yürekten inanıyoruz. Erzincanlı artık şark kurnazlarının ortaya attığı İktidara yakın olma gibi çok komik ve tutarsız sözlere itibar etmiyor. Çünkü şehirler nüfuslarına göre kendilerine tahsis edilen ödenekleri kanunen alırlar.Belediyeler iktidarın himmetiyle değil kanunen hak edilmiş ödeneklerle yönetilirler. Burada sıkıntı para değil iyi yönetilmemektir." dedi.

Program da son olarak konuşan MHP Iğdır Milletvekili Sinan Oğan ise üç hilalli bayrağı 30 Mart akşamı Erzincan'da dalgalandıracaklarını belirterek; "Bir tek oyumuzu dahi Erzincanlı olarak boşa gitmesine tahammülümüz yok. Biz burada vereceğimiz her bir oyla hem Erzincan'ın bundan sonra hizmete doymasının önünü açacağız hem de maalesef ki bu iktidar tarafından şımartılan, bu iktidar tarafından adeta milletin tepesine çıkarılan ve bu iktidarın talimatıyla artık bebek katili denmesi dahi yasaklanan PKK'lıları elebaşı olan o caninin vatan topraklarında olan gözünü bu sevdadan vazgeçilmesi için ve devletimizin birliğini ve bütünlüğünü koruyabilmemiz için Erzincan'da herkesin oyuna talibiz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından gecede merkez, belde ve ilçe adayları tanıtıldı. Sevilen sanatçılar Nuraf Hafiftaş ve Pınar Dilşeker söyledikleri türkü ve şarkılarla salondakileri coşturdu. - ERZİNCAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'den Aday Tanıtım Şöleni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement