MHP'de Aday Adaylığı Başvuruları - Son Dakika
Yerel

MHP'de Aday Adaylığı Başvuruları

MHP\'de Aday Adaylığı Başvuruları

MHP Malatya İl Teşkilatı’nda aday adaylığı başvuruları devam ediyor.

05.09.2015 17:19

MHP Malatya İl Teşkilatı'nda aday adaylığı başvuruları devam ediyor.

Büyük Birlik Partisi'nden istifa ederek MHP Malatya İl Teşkilatı'na katılan Şefik Candemir ve eski Sosyal İl Hizmetler Müdür Yardımcısı Mehmet Arıkan, 1 Kasım'da yapılacak genel seçim öncesi MHP Malatya İl Başkanlığı'na aday adaylığı için başvuruda bulundu. Başvuruşları kabul eden MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem, "7 Haziran seçimlerinde ülkeyi kaosa sürüklemek isteyen zihniyet bir nebzede olsa emeline kavuştu. Gerek basında gerekse kamuoyunda bu kaosu Milliyetçi Hareket Partisinin oluşturduğu iddiaları hatsa faya çıktı. MHP'nin her şeye hayır dediği söylendi ama bir bakın biz nelere hayır demişiz, bizim şartlarımızı kabul etmeyenler nelere hayır demiş" diye konuştu.

Şefik Candemir ve Mehmet Arıkan'ın MHP için değerli olduğunu ifade eden Erdem, "Arkadaşlarımız bugün aday adayı olmak için partimize başvurdu. Malatyalılarla tanışmak istiyorlar, davamıza hizmet etmek istiyorlar. İkisi içinde hayırlısı neyse o olsun" dedi.

MHP'den aday adayı olmak için başvuruda bulunan Şefik Candemir ise, "Davamızı Meclis'te daha iyi savunabilmek için bugün müracaat ettik, sayın başkanımızda müracaatımızı kabul etti, hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Mehmet Arıkan da, "Biz eğer Meclis'e gidersek MHP'yi en üst seviyede temsil etmek için mücadele edeceğiz. İnşallah Malatya'da da MHP'yi en yüksek seviyeye çıkartacağız, hayırlı uğurlu olsun" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'de Aday Adaylığı Başvuruları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement