MHP Belediye Başkan Adayı Ergün'den Hastaoğlu'na Ziyaret - Son Dakika
Yerel

MHP Belediye Başkan Adayı Ergün'den Hastaoğlu'na Ziyaret

MHP Belediye Başkan Adayı Ergün\'den Hastaoğlu\'na Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Sivas Belediye Başkan Adayı Kürşad Ergün, Sivas Ticaret Borsası Başkanı Hastaoğlu’nu ziyaret etti.

16.12.2013 12:25

Milliyetçi Hareket Partisi Sivas Belediye Başkan Adayı Kürşad Ergün, Sivas Ticaret Borsası Başkanı Hastaoğlu'nu ziyaret etti.

4 yıllık Milliyetçi Hareket Partisi Sivas İl Başkanlığı görevinin ardından şehir milliyetçiliğinin gereği olarak MHP Sivas Belediye Başkan Adayı olarak da bu göreve talip olduğunu ifade eden Kürşat Ergün; "Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte genel başkanımız ve genel merkez yöneticilerimizin de uygun görmesiyle Sivas'a hizmet etmek için Belediye Başkanlığı görevine talip oldum. Ticaret Borsamız ilimizdeki önemli kuruluşlarımızdandır. Bu süreçte desteklerinizi bekliyorum. Bizlere göstermiş olduğunuz yakın ilgiden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu ise ziyaretten dolayı MHP Sivas Belediye Başkan adayı Kürşat Ergün'e teşekkür ederek; "Sivas milliyetçiliği bizim içinde önemlidir. Adaylığınız Sivasımız ve halkımız için hayırlı olsun, çalışmalarınızda başarılar diliyorum" dedi.

Ziyarette Sivas Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyeleri Tarık Günhan, Hilmi Gül ve Ahmet Terzioğlu'nun yanı sıra MHP İl Başkanı Serhat Albayrak ve yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Belediye Başkan Adayı Ergün'den Hastaoğlu'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement