Çetinkaya: Afyonkarahisar'ı Herkes Parmakla Gösterecek - Son Dakika
Yerel

Çetinkaya: Afyonkarahisar'ı Herkes Parmakla Gösterecek

Çetinkaya: Afyonkarahisar\'ı Herkes Parmakla Gösterecek

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Çetinkaya, Afyon'u herkesin parmakla gösterdiği bir yerel yönetim anlayışına kavuşturacaklarını bildirdi.

19.12.2013 16:43  Güncelleme: 17:27

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Fatih Çetinkaya, Afyonkarahisar'ı herkesin parmakla gösterdiği bir yerel yönetim anlayışına kavuşturacaklarını bildirdi.

Çetinkaya, bir kafede düzenlediği basın toplantısında, seçimlere kadar 3 ay boyunca yoğun çalışacaklarını, 30 Mart yerel seçimlerinin ardından da 5 yıl boyunca sürekli çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

"Herkesten farklı ehil ellerden çıkmış projeleri anlatacağız. Bunu belli periyotlarda yapacağız" diyen Çetinkaya, şunları kaydetti:

"MHP olarak biz ne zaman bir şeyi ifade etsek birileri bunu sahiplenir. Biz de memlekete hizmet etme noktasında çok üzerine düşmeyiz ama bu seçim noktasında daha dikkatli olacağız. Bizim projelerimiz bizim tescilimizi taşıyacak. Kendi ellerimizle yazdığımız, akademisyen arkadaşlarımız hocalarımızın öngörüsüyle hazırlanmış sağlam verilere dayanan projeler olacak."

Yola çıkarken liyakat, adalet ve sadakat düsturdan bahsettiklerini bildiren Çetinkaya, "Edepten, adaptan ve nezaketten asla taviz vermeyeceğiz. Doğru yapılmış bir işi takdir etmekten yanlış yapılmış eksik gördüğümüz bir şeyi ifade etmekten de asla geri durmayacağız. Ama asıl biz halkımıza aydınlık gelecekler, dizayn edilmiş, esnafın çok para kazandığı pırıl pırıl bir şehir vaat ediyoruz" diye konuştu.

Toplantıya, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, MHP İl Başkanı Aziz Aslan, Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı ve partililer katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çetinkaya: Afyonkarahisar'ı Herkes Parmakla Gösterecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement