Meski Personeline İçme Suyu ve Atıksu Konularında Eğitim - Son Dakika
Yerel

Meski Personeline İçme Suyu ve Atıksu Konularında Eğitim

Meski Personeline İçme Suyu ve Atıksu Konularında Eğitim

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürü Turgut Aybak, personele verilen hizmet içi eğitimlerle MESKİ’nin marka değerinin büyüyeceğini söyledi.

11.02.2015 15:55

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürü Turgut Aybak, personele verilen hizmet içi eğitimlerle MESKİ'nin marka değerinin büyüyeceğini söyledi.

MESKİ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, 'MESKİ Arıtma Tesisleri ve Laboratuvar İşletilmesi İşi' kapsamında MESKİ Arıtma Tesisleri Daire Başkanlığı personeli, içme suyu ve atıksu konularında hizmet içi eğitime alındı. Üç gün sürecek MESKİ Arıtma Daire Tesisleri Daire Başkanlığı Hizmet İçi Eğitimi'nin ilk gününe MESKİ Genel Müdürü Turgut Aybak da katıldı. Açılışta bir konuşma yapan Aybak, çalışmanın, öğrenmenin ve üretmenin yerini hiçbir şeyin tutmadığını belirterek, "Bizler kurum yöneticileri olarak modern çağda eğitime çok önem veriyoruz, çünkü hedeflerimiz çok büyük. Nitelik ve nicelik olgularına bakıldığında, niteliğin olması gerektiğinin, bu yüzden de Yenice'den Kaledran'a kadar olan sınırda nitelikli insan gücüne ihtiyacımızın olduğunun farkındayız. Bu eğimlere o yüzden çok önem veriyoruz. Eğitimlerin sonucunda insanların gözünde marka değeri büyümüş bir MESKİ'yi göreceğiz. Hizmet içi eğitimlerin devamını diğer daire başkanlıklarımızla da sürdüreceğiz" dedi.

Eğitimde, MESKİ Arıtma Tesisleri Daire Başkanı Dr. Halil Kabak, İçmesuyu Arıtma Havza Koruma Şube Müdürü Dr. Zafer Özer, Atıksu Arıtma Şube Müdürü Dr. Emel Deniz Ünal, 'MESKİ Arıtma Tesisleri ve Laboratuvar İşletilmesi İşi' yüklenici firması Wabag Proje Müdürü Ufuk Akarca ile iş güvenliği uzmanı Hasan Yaşar, MESKİ personeline kendi alanlarında bilgiler verdi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Meski Personeline İçme Suyu ve Atıksu Konularında Eğitim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement