Mersin'de Uzmanlara Laparoskopi Eğitimi Verildi - Son Dakika
Yerel

Mersin'de Uzmanlara Laparoskopi Eğitimi Verildi

Mersin\'de Uzmanlara Laparoskopi Eğitimi Verildi

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Hastanesi'nde ilk kez 'Temel Laparoskopi Eğitimi' verildi.

11.01.2012 09:55

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Hastanesi'nde ilk kez 'Temel Laparoskopi Eğitimi' verildi.

Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Hastanesi'nden yapılan açıklamada, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Genel Cerrahi, Çocuk Cerrahi, Göğüs Cerrahi ve Üroloji uzmanlarına yönelik olarak düzenlenen Temel Laparoskopi Eğitimi'ne Adana, Hatay, Kahramanmaraş ve Gaziantep'ten uzmanların katıldığı bildirildi. Teorik ve pratik uygulamaları içeren ve iki gün süren kursun başkanlığını Doç. Dr. Hasan Erdal Doruk'un yaptığı belirtilen açıklamada, eğitimlerin Prof. Dr. Saffet Dilek, Prof. Dr. Tahsin Çolak, Prof. Dr. Ali Naycı, Prof. Dr. Ali Özdülger, Doç. Dr. Egemen Bilgin, Doç. Dr. Nurcan Doruk, Doç. Dr. Erim Erdem, Doç. Dr. Erhan Ayan ve Yrd. Doç. Dr. Ahmet Dağ tarafından verildiği kaydedildi. Başarıyla tamamlanan kurs sonunda katılımcılara sertifika verildiği ifade edilen açıklamada, kursun 19-20 Ocak 2012 tarihlerinde aynı branşların araştırma görevlileri için de tekrarlanacağı bilgisi verildi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mersin'de Uzmanlara Laparoskopi Eğitimi Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement