Mersin'de 'El Ele' Karma Resim ve Heykel Sergisi Açıldı - Son Dakika
Yerel

Mersin'de 'El Ele' Karma Resim ve Heykel Sergisi Açıldı

Mersin\'de \'El Ele\' Karma Resim ve Heykel Sergisi Açıldı

Mersin Akdeniz Lions Kulübü, düş çocukları yararına 'El Ele' isimli karma resim ve heykel sergisi açtı.

09.10.2013 11:01

Mersin Akdeniz Lions Kulübü, düş çocukları yararına 'El Ele' isimli karma resim ve heykel sergisi açtı. Sergide satılacak resim ve heykellerin gelirleri düş çocuklarının eğitimlerinde harcanacak.

Sent Antuan Katolik Kilisesi'nde açılan sergiye, Mersin Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Özdemir, Akdeniz Lions Kulübü Başkanı Derya Temiz ile çok sayıda davetli katıldı. Açılışta konuşan Başkan Derya Temiz, lionların hayatın çeşitli alanlarında iz bırakmalarının toplumsal sorumluluk duyarlılığının göstergesi olduğunu ifade ederek, "İşlevlerini yerine getiren gelişmiş bir sivil toplum örgütü, demokratik sistemin vazgeçilmez unsurudur. Dünyada var olan sınırlı kaynakları, etkin bir şekilde kullanmak insanlığa hizmet olarak sunmaktır. Dünya insanlığına duyulan saygının yansımasıdır. Gücünü insan sevgisinden, yaratıcılığını duygusallığından alandır. Ortak akıl ile yoluna devam eden, bilimselliği ilke edinen lionların hizmetlerinde sınır yoktur. Kısa olan yaşantımızda kendi için değil, başkaları için çalışanlara ne mutlu. Ne mutlu yaşamda iz bırakarak ayrılanlara. Düzenlediğimiz sergiye katılan ve destek veren herkese teşekkür ediyorum. Sergide elde edilecek gelirler düş çocuklarının eğitimlerinde harcanacak" dedi.

Mersin Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Özdemir ise Lions Kulübü'nün fahri daimi bir üyesi olduğunu belirterek, "Son zamanlarda katılamıyorum ama Başkanımız konuşmasını yaparken çok güzel bir tabir kullandı, köprüler. Köprüler hayatları bağlayan unsurlardır. Hakikaten öncelikle bir şeyi kime verdiğiniz, nasıl ve niçin verdiğiniz önemli. Biz kendi başımıza yapsak bu öğrencileri sizler kadar titiz seçemezdik. Sizler anne şefkatiyle her yıl 600 tane öğrenciyi seçerek, onları tepeden tırnağa giydirerek çok güzele bir vazife yapıyorlar. Bu yardımların ulaşmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından sergiye emeği geçenlere plaket ve teşekkür belgeleri verildi. Ödül törenin ardından serginin açılışı yapıldı. 50 resim, 7 heykelin sergilendiği sergi 14 Ekim'e kadar açık kalacak. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mersin'de 'El Ele' Karma Resim ve Heykel Sergisi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement