Mersin Büyükşehir'den Kuvayi Milliye Caddesi'nde Yol Kapama Uyarısı - Son Dakika
Yerel

Mersin Büyükşehir'den Kuvayi Milliye Caddesi'nde Yol Kapama Uyarısı

Mersin Büyükşehir\'den Kuvayi Milliye Caddesi\'nde Yol Kapama Uyarısı

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MESKİ) tarafından Kuvayi Milliye Caddesi üzerinde yapılacak yağmur suyu hattı ızgara çalışması dolayısıyla, yolun 200 metrelik bölümü yarın ve 27 Kasım’da trafiğe kapatılacak.

25.11.2022 10:46  Güncelleme: 10:52

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MESKİ) tarafından Kuvayi Milliye Caddesi üzerinde yapılacak yağmur suyu hattı ızgara çalışması dolayısıyla, yolun 200 metrelik bölümü yarın ve 27 Kasım'da trafiğe kapatılacak.

Kuvayi Milliye Caddesi'nde bir gün sürmesi planlanan çalışma sırasında alternatif güzergahlar kullanılacak. Çalışma hakkında bilgi veren Mersin Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü'nden Teknik Şef Bilal Ay, şu açıklamayı yaptı:

"Burada, MESKİ'nin yağmur suyu drenaj çalışması yapılacak. Drenaj hattı çalışmalarımızda borularımızı koyup orta refüje yağmur ızgaraları yaparak, buradaki sel ve yağmur suyu sorunlarını bitirmeyi ümit ediyoruz. Burada belirlemiş olduğumuz alternatif güzergahlarla vatandaşlarımız 83003 Sokak'a girerek, buradan da akabinde 83002 Sokak'a dönerek 202. Cadde'ye katılacaklar ve oradan da tekrar Kuvayı Milliye Caddesi'ne giriş yapabilecekler.

İkinci gün kuzeyden geliş kısmını kapatıp vatandaşlarımızı 81001 Sokak'a yönlendirerek, Akbelen Bulvarı'na katılımlarını sağlayacağız. Normal şartlarda GMK Bulvarı'na katılımlarını düşünüyorduk, fakat yolun alternatif güzergahı olmadığı için, tekrar Akbelen Bulvarı'na katılımlarını sağlayacağız."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Mersin Büyükşehir'den Kuvayi Milliye Caddesi'nde Yol Kapama Uyarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement