Memur-sen Bursa İl Temsilciliği İstanbul'daki Hain Saldırıya Sessiz Kalmadı - Son Dakika
Yerel

Memur-sen Bursa İl Temsilciliği İstanbul'daki Hain Saldırıya Sessiz Kalmadı

Memur-sen Bursa İl Temsilciliği İstanbul\'daki Hain Saldırıya Sessiz Kalmadı

Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 Nolu Şube Başkanı Numan Şeker, sendika binasında yaptığı basın açıklaması ile İstanbul Vezneciler’de çevik kuvvet otobüsüne bombalı araçla yapılan terör saldırısını kınadı.

07.06.2016 13:52

Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 Nolu Şube Başkanı Numan Şeker, sendika binasında yaptığı basın açıklaması ile İstanbul Vezneciler'de çevik kuvvet otobüsüne bombalı araçla yapılan terör saldırısını kınadı.

Memur-Sen Bursa İl Temsilciliği, İstanbul'da 7'si polis, 11 kişinin hayatını kaybettiği, 3'ü ağır, 36 kişinin ise yaralandığı terör saldırısına sessiz kalmadı. Hayatını kaybeden polislere ve masum vatandaşlara Allah'tan rahmet yaralılara acil şifalar dileyen Numan Şeker, " Türkiye'nin birliğine, milletimizin huzuruna kast eden terör, iğrenç yüzünü bu defa İstanbul'da göstermiştir. Memur-Sen Bursa İl Temsilciliği olarak bu menfur terör saldırısını lanetliyoruz" dedi.

"SONLARI HÜSRAN OLACAK"

Mübarek Ramazan ayında Türkiye'nin huzurunu bozmak isteyenlerin asla emellerine ulaşamayacağını belirten Şeker, "Türkiye'nin birliğini, milletimizin beraberliğini bozmak isteyenler, bu toprakları kan gölüne dönüştürmenin çabasında olanlar şunu iyi bilmelidirler ki, bu konuda elde edebilecekleri hiçbir olmadığı gibi, sonları da hüsran olacaktır" diye konuştu.

"SAĞDUYU İLE BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ GÜÇLENDİRMELİYİZ"

Elim olaylar karşısında milletçe sağduyu ile birlik ve beraberlik içinde hareket edilmesi gerektiğini işaret eden Numan Şeker, "Bu terörist eylemlerin içerideki uzantılarını, işbirlikçilerini, fitne ve fücuru çok iyi biliyoruz. Onlar kendi sonlarına adım adım yaklaşıyorlar. Ülkemizi yıkmak, gelişmemizi sekteye uğratmak için varlıklarını ortaya koyanların iradesini akamete uğratmak için sağduyu davranmalı, el ele vermeli, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmeliyiz. Bir kere daha, terörü, teröristleri ve arkalarındaki güçleri, yerli ve yabancı işbirlikçileri lanetliyor, saldırıda hayatını kaybeden polislerimize ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralılara ise acil şifalar diliyoruz" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Memur-sen Bursa İl Temsilciliği İstanbul'daki Hain Saldırıya Sessiz Kalmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement