Medicana Hastanesi Yönetimi, Muhtarlar ile Kahvaltıda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Medicana Hastanesi Yönetimi, Muhtarlar ile Kahvaltıda Buluştu

Medicana Hastanesi Yönetimi, Muhtarlar ile Kahvaltıda Buluştu

Medicana Sağlık Grubu yönetim, muhtarlar ile kahvaltıda bir araya geldi.

05.02.2015 11:16

Medicana Sağlık Grubu yönetim, muhtarlar ile kahvaltıda bir araya geldi.

Dünya standartlarında çağdaş sağlık hizmetini, her coğrafyada aynı standartta sunma hedefiyle çalışan Medicana Sağlık Grubu'nun 11'inci hastanesi olan Medicana Sivas Hastanesi'nde kahvaltıda bir araya gelen muhtarlar ve hastane yönetimi Sivas halkının sağlık ihtiyaçlarını karşılıklı konuşma fırsatı buldu.

Muhtarlarla bölgenin yapısı ve sağlık çözümleri hakkında fikir paylaşımında bulunan Medicana Sivas Hastanesi Genel Müdürü Ozan Yaşar, "Bölge halkına çağdaş tıp tekniğini güncel tıbbi yaklaşımlarla bütünleştirerek, 7 gün 24 saat doğru, hızlı ve güvenilir sağlık hizmetini sunmayı hedefliyoruz. Aynı zamanda Medicana Sağlık Grubu'nun diğer illerdeki 10 hastanesinin, 23 yıllık deneyim ve bilgi birikimini bölgeye taşıyarak Sivas'ı bölgenin sağlık üssü yapmayı planlıyoruz." dedi.

Sivas Muhtarlar Derneği Başkanı Turan Koç ise,"Sivas halkını uluslararası nitelikte konforlu ve kaliteli sağlık hizmeti ile buluşturdukları için Medicana Sağlık Grubu ve Medicana Sivas Hastanesi yönetimine teşekkür ediyoruz. Sivas Muhtarlar Derneği olarak halkımızı en iyi hizmeti vermek misyonuyla hareket ederken sağlık alanında en iyi çözümlerle yanımızda olan Medicana Sivas Hastanesi'nin destekçisi olacağız." diye konuştu. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Medicana Hastanesi Yönetimi, Muhtarlar ile Kahvaltıda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement