Matso'dan 17. Meslek Grubu Arama Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Matso'dan 17. Meslek Grubu Arama Toplantısı

Matso\'dan 17. Meslek Grubu Arama Toplantısı

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) yönetim kurulu başkanı Ahmet Boztaş, üyelere ‘iyi ki benim odam var’ cümlesini söyletmek için yönetim olarak daha fazla çalıştıklarını söyledi.

23.12.2013 17:55

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) yönetim kurulu başkanı Ahmet Boztaş, üyelere 'iyi ki benim odam var' cümlesini söyletmek için yönetim olarak daha fazla çalıştıklarını söyledi.

MATSO 2014-2017 Stratejik Planı ve 2023 Eylem Planı çalışmaları kapsamında 17. Meslek Grubu arama toplantısı yapıldı. Lake&River Side Hotel'de gerçekleştirilen toplantıya Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet İyiol, Meclis Başkanı Kerim Erdem, Yönetim Kurulu Üyeleri, 17. Meslek Komitesi Başkanı Hüseyin Akın ve üyeler katıldı.

Boztaş, 4 yılın sonunda tüm üyelere "iyi ki benim odam var' cümlesini söyletmek için çok çalıştıklarını söyledi. Göreve gelmeden önce üyelere daha fazla çalışmak için söz verdiklerini belirten Boztaş, "Oda olarak aktif çalışmalar yapıyoruz. Sorunlarınız da odamıza müracaat edebilirsiniz. Biz üyelerimizin sorunlarını gerekli mercilere ileterek çözüm yollarında yardımcı olabilmek için çaba gösteriyoruz. 4 yıllık sürenin ardından tüm üyelerimize yönetim kurulu, meclis başkanımız ve ben 'iyi ki benim odam var' diye söyletmek istiyoruz" dedi.

MATSO 2014-2017 Stratejik Planı ve 2023 Eylem Planı çalışmalarına değinen Boztaş, arama toplantılarının sonuncusunu yaptıklarını söyledi. Toplantıları 17 meslek grubu üyeleri, MATSO çalışanları ve ilçedeki bürokrat ve sivil toplum örgütü temsilcilerinden oluşan paydaşlarla yaptıklarını kaydeden Boztaş, "Oda olarak 2014-2017 Stratejik Planı kapsamında neler yapmalıyız? Önceliklerimiz ne olmalıdır? Oda faaliyetleri hangi konular üzerine yoğunlaşmalıdır? Tüm üyelerimizin görüşlerini almak ve sektörlerinde yaşadıkları sorunları tespit etmek suretiyle bu sorulara cevap aradık" diye konuştu.

Arama toplantılarının tamamını tamamladıklarını hatırlatan Boztaş, Ocak ayı içerisinde toplantı sonuçlarını rapor olarak basılı hale getirerek ilgili tüm kurumlarla paylaşacaklarını söyledi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Matso'dan 17. Meslek Grubu Arama Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement