Masa Tenisi - Son Dakika
Yerel

Masa Tenisi

Masa Tenisi

Adana'da düzenlenen Masa Tenisi Yıldızlar Türkiye Şampiyonası sona erdi.

22.05.2013 13:34

Adana'da düzenlenen Masa Tenisi Yıldızlar Türkiye Şampiyonası sona erdi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Sarıçam Asım Savaş Spor Salonu'nda 19 Mayıs'ta başlayan yıldız erkek, kadın ve ferdi şampiyona müsabakalarına Türkiye'nin çeşitli illerinden ve KKTC'den seçilen 290 sporcu katıldı.

Erkek takımında birinciliği İstanbul Büyükşehir Belediyespor, ikinciliği Çukurova Üniversitesi, üçüncülüğü Yalova Belediye Gençlik Spor kazandı. Bayanlarda ise birinciliği İstanbul Vmt, ikinciliği Kayseri Barbaros Hayreddin Spor, üçüncülüğü de Büyükşehir Belediye Ankaraspor takımı elde etti.

Çift erkeklerde birinci Talha Yiğenler/Batuhan Uluçak, ikinci Tarık Uluçak/Sadık Burak Oğuz, üçüncü Denizcan Bozkurt-Umut Emre Başsan ve Yasin Dayıcan/Batuhan Cebeci oldu. Çift bayanlarda ise birinciliği Cansu Cengiz/Simay Kulakçeken, ikinciliği Melis Budak/Gülpembe Özkaya üçüncülüğü de Aybüke Öner/Fatma Aykutluğ ve Dilara Ekenoğlu/Nur Banu Uçar kazandı.

Tek erkeklerde Batuhan Uluçak birincilik, Abdullah Talha Yiğenler ikincilik, Zihni Batuhan Şahin ve Oğuzhan Öner üçüncülük; bayanlarda Simay Kulakçeken birincilik, Gülpembe Özkaya ikincilik, Sinem Arslan ve Dilan Tek üçüncülük elde etti.

Dereceye giren sporculara ödüllerini, Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zembilci, Masa Tenisi Federasyonu Genel Sekreteri Mehmet Koç, Masa Tenisi Federasyonu Merkez Hakem Kurulu üyeleri Koray Metel ve Cemal Aştı, Masa Tenisi Federasyonu Eğitim ve Teknik Kurul üyesi ve Milli Takımlar Antrenörü Sunay Atakan verdi.

Ferdi maçlar sonunda ilk 16'ya giren kadın ve erkek raketler, KKTC'de 16-18 Haziran'da organize edilecek "En İyi 16'lar Turnuvası"na katılmaya hak kazandı. - ADANA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Masa Tenisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement