Marmaris'te Atatürk Büstü Açıldı - Son Dakika
Yerel

Marmaris'te Atatürk Büstü Açıldı

Marmaris\'te Atatürk Büstü Açıldı

Marmaris Belediyesi'nin katkılarıyla Çıldır Mahalle Muhtarlığı'nın bahçesinde yaptırılan Atatürk Büstü'nün açılışı törenle yapıldı. Açılışta, Kaymakam Nurullah Kaya ve Belediye Başkanı Mehmet Oktay da hazır bulundu.

28.02.2024 15:13  Güncelleme: 15:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Marmaris Belediyesi'nin katkılarıyla Çıldır Mahalle Muhtarlığı'nın bahçesinde yaptırılan Atatürk Büstü'nün açılışı törenle yapıldı.

Marmaris'te Çıldır Mahalle Muhtarlığı'nın bahçesinde yaptırılan Atatürk Büstü'nün açılışı, mahalle sakinlerinin katılımıyla yapıldı. Çıldır Mahalle Muhtarı Şeref Eren'in girişimleri ve belediyenin katkılarıyla yaptırılan büstün açılışına Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya ve Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay da katıldı.

Açılışta, Kaymakam Nurullah Kaya mahalle sakinlerini selamladı. Muhtar Şeref Eren de büstün yapımına katkı sunan herkese teşekkür etti.

Başkan Oktay ise "Cumhuriyet sevdamızla sonsuza dek yüreğimizde yaşatacağımız Ulu Önder'imiz Mustafa Kemal Atatürk'ü bu vesileyle bir kez daha şükranla, sevgiyle ve özlemle anıyorum" dedi.

Açılışın ardından mahalle sakinleri ile halk toplantısı düzenlendi. Kaymakam Kaya ve Oktay, çalışmalar hakkında bilgi vererek mahalle sakinlerinin sorularını yanıtladı.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Marmaris'te Atatürk Büstü Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement