Mardin Valisinin Eşi Vehibe Cengiz Derikli Kadınlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Mardin Valisinin Eşi Vehibe Cengiz Derikli Kadınlarla Bir Araya Geldi

Mardin Valisinin Eşi Vehibe Cengiz Derikli Kadınlarla Bir Araya Geldi

Mardin Valisi Dr.Ahmet Cengiz'in eşi Vehibe Cengiz, Vali Yardımcısı Hüseyin Avcı'nın eşi Ebru Avcı ile birlikte Derik ilçesinde bulunan Gençlik Kültür Merkezi, Kadın Kültür Merkezi ve Kültür Sarayı'nı ziyaret etti.
Vali eşi Vehibe Cengiz ve...

28.11.2013 14:51

Mardin Valisi Dr. Ahmet Cengiz'in eşi Vehibe Cengiz, Vali Yardımcısı Hüseyin Avcı'nın eşi Ebru Avcı ile birlikte Derik ilçesinde bulunan Gençlik Kültür Merkezi, Kadın Kültür Merkezi ve Kültür Sarayı'nı ziyaret etti.

Vali eşi Vehibe Cengiz ve beraberindeki heyeti Derik Kaymakamı Ahmet Demirci'nin eşi İlknur Demirci ve Kadın Kültür Merkezi Müdürü Medine Yol, karşıladı. Vehibe Cengiz, kültür merkezinde kursiyerlerin yapmış olduğu çalışmaları inceledi. Cengiz, burada önlük giyerek ebru kursunda lale çalışması yaptı. Daha sonra kadın kültür merkezinde hazırlanan çay partisine katılan Vehibe Cengiz ve beraberindeki heyet, kadınlarla bol bol sohbet edip sorunlarını dinledi. Derik Kadın Kültür Merkezi'nde kursiyerlerin yapmış oldukları eserleri çok beğendiğini ifade eden Cengiz, Derikli kadınlarla bir arada bulunmaktan duyduğu memnuniyetini dile getirdi. Derik'te bulunmaktan ve buradaki kadın ve kızlarla tanışmaktan memnun olduğunu ifade eden Cengiz, "Başta ilçe kaymakamımızın eşi İlknur hanım olmak üzere bizleri ağırladıkları için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Kaymakam Demirci'nin eşi İlknur Demirci ise Vali Ahmet Cengiz'in eşi Vehibe Cengiz ve Vali Yardımcısı Hüseyin Avcı'nın eşi Ebru Avcı'ya ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mardin Valisinin Eşi Vehibe Cengiz Derikli Kadınlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement