Mar-vak Başkanı Kahraman: 'Barış Sürecine Destek İçin Adayım' - Son Dakika
Yerel

Mar-vak Başkanı Kahraman: 'Barış Sürecine Destek İçin Adayım'

Mar-vak Başkanı Kahraman: \'Barış Sürecine Destek İçin Adayım\'

İzmir’den AK Parti milletvekilliği için aday adayı olan İzmir Mardinliler Eğitim Sağlık Kültür Dayanışma ve Kalkınma Vakfı (MAR-VAK) Başkanı Rasim Kahraman, İhlas Haber Ajansı(İHA) İzmir Bölge Müdürü Özcan Aydın’ı ziyaret etti.

18.02.2015 15:32

İzmir'den AK Parti milletvekilliği için aday adayı olan İzmir Mardinliler Eğitim Sağlık Kültür Dayanışma ve Kalkınma Vakfı (MAR-VAK) Başkanı Rasim Kahraman, İhlas Haber Ajansı(İHA) İzmir Bölge Müdürü Özcan Aydın'ı ziyaret etti. Kahraman, yaptığı ziyarette Milletvekilliği için neden aday olduğunu anlattı.

MARVAK Yönetim Kurulu Başkanı Rasim Kahraman, İzmir'de barış sürecinin bir parçası olmak için milletvekilliğine aday olduğunu söyledi. 20 yıldır İzmir'de yaptığı hizmetlerin ortada olduğunu ve İzmir'e hizmet etmek için bu yola çıktığını ifade eden Kahraman, "Ben aslen Mardin Midyatlıyım. 1990'lı yıllarda Doğu ve Günay Anadolu bölgelerinden çok şehit haberi alırdık. Bu şehit haberleri çok şükür artık gelmiyor. Bu da AK Parti iktidarının sayesindedir. Doğu ve Güneydoğu'da bir barış havası esiyor. Eskisinden çok daha huzurlu. Biz İzmir'de ikamet eden yaklaşık 400 bin Mardinli'nin sesi olarak bu sürece katkı sağlamayı amaçlıyoruz. 75 milyonun kardeş olduğunu göstermek için bu yola çıktık. İnşallah bu yolda tüm İzmir'in sesi olacağız, hedefimiz bu. 20 yıldır İzmir'e hizmet etmiş biri olarak, İzmir'in eksiklerini görmüş ve bu eksikleri gidermek için çıktık bu yola. İnşallah İzmir hak ettiği değeri görür" diye konuştu.

Kahraman konuşmasının sonunda, yakılarak öldürülen 20 yaşındaki Özgecan'ı da anarak, ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diledi. İHA Bölge Müdürü Özcan Aydın da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Rasim Kahraman'a başarılar diledi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mar-vak Başkanı Kahraman: 'Barış Sürecine Destek İçin Adayım' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement