Manisa Ülkü Ocaklarının İftarı Büyük İlgi Gördü - Son Dakika
Yerel

Manisa Ülkü Ocaklarının İftarı Büyük İlgi Gördü

Manisa Ülkü Ocaklarının İftarı Büyük İlgi Gördü

Manisa Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdikleri iftar yemeğini, bu yıl da geniş katılımla yaptı.

01.07.2016 11:44

Manisa Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdikleri iftar yemeğini, bu yıl da geniş katılımla yaptı. Ülkemizin zor günlerden geçtiğini belirten Manisa Ülkü Ocakları Başkanı Murat Yörük, "Bu mübarek günler vesilesiyle şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz" dedi.

Manisa Ülkü Ocakları İl Başkanlığı'nın geleneksel iftar yemeği, Tarzan Meydanı sevgi yolunda gerçekleştirildi. İftara Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, MHP İl Başkan Vekili Hüsnü Bayraktar, Ülkü Ocakları İl Başkanı Murat Yörük, MHP İl Kadın Kolları Başkanı Nevin Kaleli, Manisa Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanı Hasan Eryılmaz, Bilgi İşlem Daire Başkanı Metin Memiş, Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Hayri Okkalı, İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Muzaffer Şaşmaz, Büyükşehir, Yunusemre ve Şehzadeler Belediye Meclis üyeleri, parti temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. Ülkücü şehit Fırat Çakıroğlu'nun anıldığı iftar yemeğinden Ülkü Ocakları İl Başkanı Murat Yörük, konuklarını tek tek tokalaşarak ağırladı. İftar yemeğinin ardından eller hep birlikte semaya açılarak dualar okundu. Ülkemizin zor günlerden geçtiğini belirten Manisa Ülkü Ocakları Başkanı Murat Yörük, "Geçtiğimiz günlerde İstanbul Atatürk Havalimanı'nda meydana gelen alçakça saldırı artık sabrımızı taşırmıştır. Bin yıldır bu topraklarda kardeşçe yaşayan Türk Milleti'nin sabrı, birlik ve beraberliği bu alçaklara en güzel cevap olacaktır. Bu mübarek günler vesilesiyle şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Manisa Ülkü Ocaklarının İftarı Büyük İlgi Gördü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement